• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Co tam vyvádí?

IMG-20250314-150243
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: Jo. Vlál tam celou dobu, co jsem viděl na konci skupiny
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: tam neměl co dělat už včera, údajně nemohl pořádně brzdit ani řadit, hlavně že furt všichni řeší bezpečnost, to mohlo skončit pěkným krešem kdy mohl sejmout i ostatní
    DUKED
    DUKED --- ---
    Vingegaard po zranění končí na Paříž-Nice. Myslí má vrcholy sezony - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/joans-vingegaard.A250314_102723_cyklistika_kazdt
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    P-N čeká zítra změna trasy:(
    Paris-Nice announce changes to tomorrow’s Stage 7, which finishes in Auron. The Côte de Belvédère and Col de la Colmiane have both been removed due to safety concerns.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Otruba v úniku na P-N
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Matteo Jorgenson se na včerejší tiskovce Lennyho Martineze zeptal, jestli ho v neděli nechá vyhrát :DDDD
    @writebikerepeat.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/writebikerepeat.bsky.social/post/3lkbruseztc2g
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To mi připomíná tu etapu z TdF, kde to tenkrát Tinkoff na terezínu rozsekal.
    Dnes je to skupina Ganna, De Plus za Ineos, Ayuso, Del Toro a Grossschartner za UAE a Pacher
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    T-A je dnes masakr.
    DUKED
    DUKED --- ---
    JONAS3: Díky
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DUKED: Doporučuji taktéž. Úplně v klidu.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a to jak včera na závěr pro Cicconeho tahal Mads, bylo naprosto neuvěřitelný, Mathias má super domestika!:DDD
    "It was really crazy. Mads asks me how I'm doing, and then I answer that I'm fine. Then he asks me if we are going to wreak havoc, and I answer: "Yes, we will." Then he drives up to the front and really punishes people who weren't ready for it."- Skjelmose
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: za mě super, respektive stejně asi nic lepšího není:) a jako bonus k tomu máš MAX
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: Musím si ten Max asi fakt pořídit. Doporučíte to teda, jo? Včera jsem koukal na Nice na SBS
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: to nase...na Maxu to běželo normálně
    Almeida jak si dal Jonase! to jsem se nasmál, Jonas se tvářil jak mistr světa po tom svým nástupu:)))
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: Včera mě eurosport úplně vytočil, měli napsané v programu, že budou TA dávat, stejně jako Nice a prd, místo toho bylo lyžování (ještě k tomu ze záznamu)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    TA zatím dost nuda, po 100km je po úniku a hrozný počasí:/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    sponzor Total Energie jde na námluvy k Ineosu....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: jasný! není to GT kde můžeš mít dva různý závody v jedný etapě GC vs. etapa, navíc když ho viděl jak letí, tak nejspíš ani nepředpokládal, že bude pokračovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam