• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROZI
    ROZI --- ---
    BATY: jo, ale ty koukám nemají Al brzdnou plochu? Celokarbon jsem zavrhl z toho důvodu, že celkem často jezdím v mokru, tak mám pocit, že by dost trpěly...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    tvl. do spurtu nohy nic, 8. ve skupině, poslední, ale super na 1.Pro! Tahal moc pěkně.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    2 km do cíle, to dají!!! 40s náskok
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak tedy pozor. Kopecký v úniku, nestahují je, spíše naopak, do cíle je 16 km
    BATY
    BATY --- ---
    ROZI: Před dvěma roky jsem kupoval Hunt kola na celistvé brzdy: https://eu.huntbikewheels.com/collections/carbon-road-cx-rim-brake-wheels

Dají koupit i v jednom obchodě v centru Prahy.
    ROZI
    ROZI --- ---
    JONAS3: fuha, tak díky. Na ty Krysium jsem posilhaval, skrz solidní recenze a fakt, že na entry level Aksium jsem nakroutil přes 30 000 km bez jediného problému. Díky za zkušenost...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROZI: S Fullcrumy neuděláš chybu. Dlouho dobu jsem na nich i závodil, a je neuvěřitelné, co vydrží. I když v balíku vymeteš jámu jako hrob, tak nic. Dojížděl jsem je na zimáku, ani jednou za celou dobu nebylo potřeba centrovat, jednou jsem měnil ložiska. A sundal jsem je, protože na brzdná plocha už byla dost probržděná, a přišlo mi, že už tam není žádný materiál a musí se zhroutit. Ale i tak to bylo více jak 50.000 km.
    A jestli ty druhé myslíš Ksyrium od Mavic, tak ty rozhodně nedoporučuji. Ty centruji docela pravidelně, a dokázal jsem je rozplést ve spurtu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ROZI: nové skoro nedělají, ale zase tím že po nich není poptávka, tak v tomhle rozpočtu bys mohl z druhé ruky v dobrém stavu sehnat i libovky typu Bora Ultra, nebo možná i lightweighty :)
    ROZI
    ROZI --- ---
    SUMAC: jo, s myslenkou koupě nového jsem si taky pohrával. Ale nakonec zavrhl. Abych se dostal na to co chci tak by to byl 5nasobek. Se svým kolem jsem spokojený, jediný problém je, že se už nedělají kola na rafkove brzdy :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROZI: trochu pridej a budes mit daleko vice moznosti, lepsi kolo a 100x vic zabavy ;)
    ROZI
    ROZI --- ---
    MAESTRO_007: silnice, vážím 70 kg. Jezdím převážně roviny, sem tam v mokru a větru.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a kolik vážíš? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROZI: kde, jak a kolik jezdíš?
    ROZI
    ROZI --- ---
    Zdravím, jdu si pro radu.
    Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl upgradovat svoji silničku. Chci nová kola, ale nebude to jednoduché.
    Parametry musí být:
    - pro rafkove brzdy
    - ideálně hliník, ale klidně i carbon, pokud je brzdná plocha hliník
    - do 20-25k max

Na trhu toho koukám moc není a vychází mi z toho vlastně jen buď Krysia a nebo Fullcrum Racing Zero.

Vypadá to, že kola jako Zipp 303 Clinchers už se nová sehnat nedají :-/

Máte někdo tip?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: Jonas Vingegaard is broken.
    The Haters Guide to Being Broken - by The Haters Guide
    https://thehatersguidetoprocycling.substack.com/p/the-haters-guide-to-being-broken?r=54jq27&triedRedirect=true
    fakt jsem to našel až pak:)))
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a dneska opět Kubiš s Kopeckým na Grand Prix de Denain!!!

absence Jaspera velmi zvedá šance Pogymu na vítězství, navíc MVDP / Alpecin s ním teď bude dost možná spolupracovat, dál ho může ohrozit asi jenom Mads Pedersen, letos jede strašný pecky ve stoupání, tudíž ho nejspíš uvisí, ale tím se mu zhoršil sprint, když to porovnáme s loňskou sezonou jeho výsledky nejsou takový, ale bude mít u sebe i Milana, Kooilj to neuvisí, Mohoričův trik všichni znaj, pak zbývá už jenom Pidckok
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: není první ani poslední, ale respekt, že s tím jde ven, čekám, kdy takhle dopadne Jonas, si nemůžu pomoct, ale od toho pádu na Baskitsku nevypadá nejlíp, divně se tváří, jako by ho to nebavilo, jsou to jenom moje spekulace, ale asi by byl radši doma se ženou a dětma
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Kopecky a hlavně Kubiš včera na Danilith Nokere Koerse moc pěkně, byli vidět a Kubiš nakonec 9.!!! Jasepr asi po tom pádu MSR neobhájí. Bittnerovi na konci došlo, škoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam