• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007:
    RICK: to se nedá moc srovnat.....QS neudělali vyloženě taktickou chybu. ....zpomalili, jeden ujel a nechali Stannarda to dojet, pak v momentě dojetí nastoupili hned ti za ním znova, všechno správně, jen byl Stannard v ten moment prostě nejde jinde a ušlapal si to celý sám.

Takhle dovézt soupeře až před cílovou čáru jsem teda fakt neviděl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: lišák, nelišák....oni ho tam dovezli jak na podnose. Vůbec nic poslední kilometry nezkoušeli kromě toho aby se Nelson náhodou moc neunavil.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RICK: jj, ale to byla aspoň pěkná koncovka, se ho tam snažili roznastupovat, super závěr. Dneska to byla hrozná nuda a fail taticky. Chudák Art
    "Jsem za to zodpovědný, protože jsem to byl já, kdo řekl, že pojedeme do sprintu a požádal jsem Mattea a Tiesje, aby to jen kontrolovali a dovezli mě do spurtu. Věřil jsem si, ale ve spurtu jsem měl křeče a Neilson Powless byl silnější."

Standard mašina :-)

Three quick step with one sky cycling hero
    https://youtu.be/-MGzKf0jK94?si=0u7u71yPYHBeEcXm
    RICK
    RICK --- ---
    SUMAC: 10 let zpátky na Omloopu, kde vyhrál Ian Stannard před Etixxem
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RICK: lol tak tak posrat vyhraný závod jsem teda ještě nikdy nikoho za těch 25 let co se na to dívám neviděl. Ale Nielson je starý lišák. Bravo!
    RICK
    RICK --- ---
    Visma to může zabalit
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jaký systém výchovy? Oni podepisovali hotové 20+ jezdce prostě proto že konkurence cílila jen na GT a talentovaní klasikáři šli tam.
    I ten Boonen přišel až v 22 letech po tom co už byl třetí na Roubaix.
    Je to jenom o penězích a konkurenci. Před deseti lety měla konkurence peněz málo nebo cílila jen na GT.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: když furt nevíš, jak to bude s Remcem dál, ti taky bere další možnosti rozhodování kam tým směřovat
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: No, spíš to asi neměla být transformace, ale myslím, že chtěli oboje, a teď nemají pořádně ani jedno, ani druhé.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    transformace Soudalu z klasikářskýho /sprinterskýho týmu na GC se úplně nepovedla
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Já nevím, pouze konstatuji.
    Ale když už, tak je zajímavé, že si na ty peníze také nesáhnou. Proč? A proč jim už nefunguje systém výchovy talentů od mlada? Nevím, neřeším, jen konstatuji, že mě ten tým už nepřijde zajímavý jako dřív.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: no co mají dělat?
    Do cyklistiky přišly daleko větší peníze než před deseti lety a mladé nadějné klasikáře si už pár let rozebírají do jiných stáji.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: SQ ani moc ne, nějak mi ten tým nejde pod vousy poslední dobou. Jako vlčí smečka mě bavili, teď ne.
    Na klasikách jsou nic moc, a ta jejich orientace na GT je taková mdlá, Remco to nezachrání.

Takže do Aplecinu, Vismy? Ale tam asi nemá moc šance se dostat. Možná DSM (Picnic PostNL), pokud se jim podaří se zachránit?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: československá stopa díky Bakalovi řekl bych
    jinak Svrčk převezen z Itálie do další nemocnice...
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: + už tam jsou krajani Svrček s Černým
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: kde bys ho viděl? možná pokud Unibet bude pokračovat a trochu posílí nemuselo by pro něj bejt špatný zůstat, velká šance, že budou jezdit na něj, jinak si nemůžu pomct, ale líbil by se mi v Soudalu, učit se od Merliera
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kubiš prodloužil v Unibet do 2027. No, spíš si ho pojistili na případné vyplacení ze smlouvy, což se zdá být reálné, pokud hodlá pokračovat v tom, co předváděl zatím tuto sezónu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: to jeste neni jasny. oni tam maji i domaci sprinetry jako van Uden, coz muze hrat roli pri vyberu pro vlastni sponzory. navic asi pojedou Degenkolb a Barguil coz jim nazene prumer hodne ke 30ti :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DUKED: no je to ďábel. Ve středu si střihne Dwars door Vlaanderen a v neděli monumentální Flandry.
    Jako musí to být pro ty druhodivizní týmy demotivující (např. Wagner Bazin, Tudor) při tomto obsazení (našlehaná startovka)
    Startlist for Ronde van Vlaanderen 2025
    Startlist for Ronde van Vlaanderen 2025
    https://www.procyclingstats.com/race/ronde-van-vlaanderen/2025/startlist

Takže MDVP si to ohlídá. Co mně zaujalo je absence Ganny.
    JAZ
    JAZ --- ---
    DUKED: takže Biťák jasná volba na TdF. DSM tam může mít věkový průměr kolem 23-25 let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam