• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JAZ
    JAZ --- ---
    FIDA: taky je to stockholmský syndrom jak vyšitý, v Jumbu si s ním dlouhodobě vytírají zadek a nevěří mu, do toho mu dávají podřadné úkoly na TdF, ale on se stejně nerozhoupe aby šel jinam, mimo komfortní zónu. Jako kdysi Štyby.
    BATY
    BATY --- ---
    FIDA: Jaký soud?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nechci aby to vyznělo blbě, ale může to také souviset s jeho otcovskou rolí, není to třeba hlavní důvod, ale je to střípek do mozaiky. Už za nás Kalaš říkával – jak si kluk (myšleno závodník) najde holku, je konec. Do té doby tu byl jen on a soustředil se plně na sebe a trénink, dával tomu všechno. To se v drtivé většině případu s partnerským životem mění natože pak s příchodem potomka, a jen opravdu hrstka párů to dokáže nějak rozumně skloubit. Napadlo mě to hned, když oznámil že bude otcem.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Podle mě to je v hlavě. Přijde mi věcně nešťastný/nespokojený, věčně řešící svou váhu a postavu, s rolí domestika vnitřně nesmířený, nikdy na mě nepůsobil tak, že by mu samotný závodění přinášelo radost a dokázal si to užívat. Spíš naopak, urputný za každou cenu, vše přes sílu. Chybí mi u něj taková ta lehkost.

A ten prohraný soud ze začátku roku mu asi taky na pohodě moc nepřidal.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: v rozhovoru VwA říkal že poslední hodinu za Remkem trpěl jak pes v háku, že mu na sprint nezbylo už nic :-) ..se ani nedivím, jet v háku za borcem co je o tři hlavy menší a ještě má nejlepší aeropozici v pelotonu je fakt radost :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: No proto ten kondicionál ;)
    Potřeboval by to jako prase drbání. Teď je otázka, jestli je to v hlavě nebo v nohách. Nebo oboje. Včera nevím, dlouho nestřídal, jestli už věděl, že nemá nohy, nebo šetřil a stejně to nešlo.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    To bych neřekl, ten zrovna potřebuje win jak prase drbání :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Ono by se chtělo říct, že mu to Wout dal tak nějak zadarmo, že je nějaký marný.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Remco huste, respekt po navratu
    DUKED
    DUKED --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kubiš na stravě, píše reporty ze závodů. Docela zajímavé ho sledovat.
    Lukáš Kubiš | Strava Pro Cyclist Profile
    https://www.strava.com/pros/1987758
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: plus po něm lili pivo. Belgicani jsou vážně banda
    RICK
    RICK --- ---
    DUKED
    DUKED --- ---
    Skandál na Pekle severu, po Van der Poelovi hodili bidon - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/van-der-poel-zasazeny-bidonem.A250413_192020_cyklistika_tm2
    ROMI
    ROMI --- ---
    skoda, ze jsem dnes nemohl koukat, ale pekne kluci zase ti dva, cekal jsem, ze bude vybornej i tady Pog, ale i tak husty :) casem to vyhraje spolu i se San Remem a da i tu vueltu :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Riders having at least one podium in all the three Grand Tours, all the five monuments and the World Championships

- Eddy Merckx*
    - Tadej Pogacar

*he also won all of them
    FIDA
    FIDA --- ---
    JONAS3: škoda, že nikdo z těch lidí naproti nebo vedle nemá moc šanci to zaregistrovat. Doufám, že by mu hned vypálil dělo (nebo ženskou vyřval)!
    Tak hlavně že se nikdo nezrakvil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam