• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK
    RICK --- ---
    HELLISH: já taky, ale já ani ten vtip nepochopil teda :-D
    ROMI
    ROMI --- ---
    HELLISH: jste dva zatim :)
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    jsem tu jedinej debil, kterýmu to nepřijde vtipný (když teda pominu, že je to asi miliontá verze toho samýho)?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK
    RICK --- ---
    nějak brzo ne? nebo chystají rovnou více dílnou sérii :-D

Netflix set to release a documentary about the Legendary Career of Tadej pogacar  “We are happy to announce that we are done with production and it will be released on…”
    https://divinesoccerinfo.com/index.php/2025/04/19/netflix-set-to-release-a-documentary-about-the-legendary-career-of-tadej-pogacar-we-are-happy-to-announce-that-we-are-done-with-production-and-it-will-be-released-on/?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: zas vynechal Katalánsko co jel loni a hlavně Giro.....
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    No objel ale letos všechny velké klasiky snad kromě E3...a ještě jako bonbonek si dá Lutych–Bastogne–Lutych. Tam ale favorizuje spíše Remce, když nejede MDVP.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: technicky jel Roubaix i v tom roce 2018 co vyhrál TdF
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: jojo, ale to bylo někdy kolem 2014, dlouho předtím, než se z něj stal jezdec na GC
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: Geraint Thomas jezdil Roubaix pravidelně, dokonce byl i v první desítce
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak loni si dal ještě Giro.......
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: dohledával jsem, kdy naposledy se stalo, že jel Roubaix na výsledek někdo ze závodníků, kteří jezdí Giro/Tour/Vueltu na celkové pořadí. No a byl to Wiggins v roce 2013 (nepočítám případy, kdy si to dávali vrchaři na jako trénink v letech, kdy byly dlážděné etapy na Tour). Takže souhlasím, mám o Pogiho letos na Tour trochu strach.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: otázka je, jestli se tímhle tempem před TDF nevyšťaví. nebo nedaj bože nepřivodí nějaké únavové zranění. Nepamatuju doby, kdy by vítěz Tour objel před tím na full klasikářskou sezonu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: tjn... hrozná dominance. Pogimu fandím, ale jsem rád že ho občas někdo porazí (porazil) :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To vypadalo jednoduše, co? Mur de Huy, co to je :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Pěkně ze sedla, jen přitopil pořádně pod kotel,
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Skjelmose je out, škoda
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Fuj, tam je dneska hnusně
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAESTRO_007: Na Nyse jsem zvědavý, ale věřím spíš v souboj Remco - Tadej. A z těch 2 spíš Remcovi, je čerstvý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam