• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: souhlas, Wout vypadá úplně mimo, včera to týmu ve finiši úplně podělal. Měli by ho poslat domů, ať se dá fyzicky i psychicky dokupy na další závody, v tomhle stavu ho nikdo nechce dál vidět.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DIOM: jsem to kvůli tomu málem ani nedokoukal, jak mě to sra..

do mrtvol se kopat nemá, ale co ten Aert včera zase předvedl?! nejdřív je furt ztracen za Olavem, pak ho přepálí, ujede mu ... a ta marná snaha nakonec:/
    DIOM
    DIOM --- ---
    JONAS3: Už jsem psal i na Eurosport. Omluvili se s tím, že upozorní kolegy ve Francii.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DIOM RICK: Aha, tak já seřval děti, že smaží na všem co je doma k dispozici, a já se nemůžu dívat na Giro ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RICK: no to jsem zrovna tím drama nemyslel no....
    RICK
    RICK --- ---
    DIOM: jo, i včera to haprovalo, ale to jsem dával za vinu internetu nebo kdo ví čemu, ale nejsem tedy sám :-O
    DIOM
    DIOM --- ---
    RICK: hromadná klouzačka na mokrý silnici..neutralizace

jinak..taky se vám Eurosport tak strašně seká? ..skoro se na to nedá koukat
    RICK
    RICK --- ---
    PAN_SPRCHA: ale už se cosik děje - Hindley out
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no....tak zase míří na pohodu do bunchspurtu......už by to chtělo trochu něčím ozvláštnit, zítra taky nečekám nějaký drama imho se pojede až do tří kilometrů před koncem v grupě.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: Nemyslím že pro to byly podmínky.
    Kdyby to nakopnul sám tak to očeše o spurtery, ale pořád si přiveze typy jako Pidcock, Vendrame, Ulissi....Roglič,Yatesové atd. by taky zavětřili šanci.....a Vacek by to tam přitáhl.

druhá varianta je že by to nakopnul někdo jiný a Vacek by se udržel a pak zaspurtoval.....jenže tam nikdo jiný moc na tomhle scénáři zájem neměl.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    9. gravel etapu vyhraje Mathias, Trek / Mads - už nebude mít růžovku - ztráte v 7. etapě, ale bude držet bodovačku, vyhraje nejspíš etapu č.8, pokud jí nenechají úniku - pak je ještě možnost, že se Mathias bude šetřit na časovku, která je den potom
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    KEIKIN: jednoznačně
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Vacek byl včera absolutně nejsilnější z těch, co jeli tak, aby byli nejsilnější. Včera si myslím, že měl na to s přehledem vyhrát.
    Prý na něj do vysílačky řvali, aby zpomalil, aby neorval Madse. Být ten kopec o 400 m delší, tak ho i tak odpárají a mohl jet na sebe.
    Ale to není podstatné, podstatné jsou jeho týmové úkoly a ty splnil asi na 100 %, což je velmi dobré s ohledem na jeho budoucnost. Každý to viděl, kdo byl ten nejsilnější. A viděli silného Vacka, loajálního k lídrovi týmu, k taktice a k týmu ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Co myslíte, měl Vacek na to vyhrát etapu ? Na kdyby se nehraje, ale..
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MAESTRO_007: Po dnešku bych se nedivil, kdyby to zabalil a přehodnotil plány na zbytek sezóny.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE:
    ROMI: ty ve to je článek jak z idnesu .)

WvA chytl po Amstelu nějakou infekci a léčil to víceméně celý duben a nemohl trénovat. Nebylo vůbec jisté jestli bude na giru startovat. To je pak jasně, že s takovou přípravou nemůže být konkurence schopný, když jsou ostatní v top formě. Bude trvat minimálně týden než se rozjede nebo to zabalí :-)

Otom jestli bude ještě někdy ,"šampion" to je jiná diskuze, ale na jaře tam zase byl a na špici bojoval aspoň .)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ok, dva borci z Velo v úniku:DDD
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: krátký, strmý
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: asi jako Petřín
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: To je nejakej vetsi kopec bo co?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tour de France confirmed the Montmartre climb in final stage of the Tour de France in Paris
    Bluesky
    https://bsky.app/profile/josebeentv.bsky.social/post/3lp4imrpm4k25
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam