• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: v každým týmu se mění obsazení, za 13 let je prakticky všude jiný složení realizačního týmu. Ale je to pořád ten tým. I třeba u Ineosu máš úplně jiný lidi než před 13 lety u Sky.

Každopádně šance na GT je vždycky. Často přijedou dva, tři týmy s lídrem na GC a často taky z různých důvodů ti lídři nedojedou, pak se otvírá šance pro celý druhý sled.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: jako chapu tvoji analogii, ale srovnavat neco co si pamatuje uz akorat Vaughters a pak uz vubec nikdo jinej, s pripadem, kde je vsecho uplne stejny a odesel akorat titulrni sponzor je ponekud odvazne.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC:

Takhle vyhrála poprvé v historii a využilo svojí jedinou šanci team visma leasebike?
    Ti taky ještě žádnou GT nevyhráli.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: to určitě EF a zbytek jejich současných sponzorů strašné uspokojuje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: oni už Giro vyhráli 2012 s Hesjedalem
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: ale ten rozdíl v rozpočtu je pořád silenej a to že tam zrovna teď měli visma béčko bude vidět na Tour kde budou mít áčko a můžou to zas vyhrat. EF mělo jedinou šancí na GT win možná za celou svoji historii zrovna vcera a nevyužilo ji protoze team s rozpočtem 3x vtesi než oni sami řekli svýmu budoucímu leadrovi ať nejede a že to vyhraje určitě příště, což se klidně může stát už za rok.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: Carapaz už Giro vyhrál a chtěl po něm pomáhat aby byl druhej? To je fakt naivita zelenáče... Pamatuju si na tour přes třema rokama jak se Pog a Vingo přetahovali a chtěli aby jim Carapaz občas pomohl, ani tehdy pro něj nemělo smysl cokoliv dělat a nakonec se s ním ani jeden u nich nebavil. Carapaz je stará škola a ten rozdíl v závodění je vidět
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: jako chápu, je mladý a budoucnost má před sebou a že v závodě pracují emoce, asi se necítil dobře atd. Ale tak má tam sportovního řiditele co sedí u televize jak já snad ne :D ....co ti mu říkali nechápu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Yates excelentní výkon fyzicky i psychicky a takticky. Klobouček a zasloužená výhra.

Ale fakt jsem nechápal co tam ten Del Toro předvádí, je schopný reagovat na nástupy a není schopný jet tempo? Však má pár sekund na udržení růžového. Tam v zatáčkách zastavoval a ani ve sjezdu nešlapal. To vypadalo spíš jak kdyby jel o etapu a měl jich vyhraných už 6. Než že bojuje o celkové prvenství co mu uniká o 5 sekund.

No a on byl prostě jenom uražený :-))))

Proč však nespolupracoval s Carapazem už ve stoupání na Colle delle Finestre a nejel na plný plyn ve sjezdu a na rovině před Sestriere? Del Toro potvrdil, že se s Carapazem pohádali a radši bránil druhé místo. „Řekl jsem mu: ,Teď je ta chvíle. Jestli mi chceš pomoct, tak dobře. Nebudu pracovat sám. Je to 40 vteřin, to je skoro nic.' Ale on odpověděl: ,Ne, protože jsi mi nepomohl, ani když to bylo 20 vteřin.' A já na to: ,Dobře...' Když už jsem přišel o vítězství, tak aspoň nepřijdu i o to druhé místo. Řekl jsem si, že to tak bude lepší,“ vysvětluje Del Toro.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: s tím nesouhlasím, visma na Giru neměla nějakej hvězdnej tým pro GC, WVA tam byl kvůli etapám co nakonec vyhrál Pedersen. Zbytek byl do spurtů na Kooije a Yates měl k ruce jen dva veterány co jim je dohromady 72 let. taky tam byl prakticky neustále sám i když dneska mu to s WVA vyšlo.
    Přišlo mi že Carapaz měl větší týmovou podporu než Yates......je to jen o čistě o Yatesovi který to zajel tak že by to snad vyhrál i kdyby jel za Polti Malta.
    DUKED
    DUKED --- ---
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    No nevsadil bych si na to, po včerejšku
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ja veril mladasovi, to nejak prokaucovali, ze se hlidali navzajem nebo co se stalo, nebyl cas to zkoumat zatim
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Ale jo přeju mu to. Ta jeho reakce na konci a čím si prošel. Plus teď může říct Vingegaardovi ať se uklidní teď jdu na tripple

ale GT vyhravaj 4 staje, a tes to mohl vyhrát někdo z malé.staje a zas hovno
    DUKED
    DUKED --- ---
    Nikdy jiný si to v případě Finestre nezasloužil vic, než on, uznejte 😉
    RICK
    RICK --- ---
    to je zas historie :-)

ROMI
    ROMI --- ---
    Tak tohle jsem jediny necekal, tam kde zteatil kdysi, tak si vzal zpet
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC: Není to o tom, co by kdyby, je to o tom, co se stalo a kdo měl nejlepší nohy.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jsem smutný. Věřil sem EF
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: carapaz by to dal ale podle mě EF není nikde ani zdaleka rozpočtem aby mohlo zaplatit nějakýho Majku nebo Vouta nebo Kusse etc.. Prostě druhá liga WT nemůže NIKDY vyhrát GT ani když mají někoho jako OH a GT winner v teamu. Úžasný závod ale opět ukázka ze co vyhrává závody jsou prachy
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tak nohy vyhrávají, jelikož Simon vyjel Finestre nejrychleji v historii. Na to by se nemělo zapomínat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam