• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    PULKA: tak nedalo mi to a pul hodky na to koukal a zmenil to :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: a samo Bíťa ať kouká přivézt lvíčka za etapu! :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    HUGH_BOYLAN: psst..už 5*jsem to předělával....:/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jinak teda fandím:
    Movistar, Trek, Quickstep
    Iván Romeo
    Tadej

ale hlavně chci vidět:
    všechny jezdce ve zdraví v Paříži
    totální cyklistiku:D
    sprinterský souboje Merlier vs. Milan vs . Jasper
    Jonase jak to Tadejovi nedá zadarmo
    MVDP vs Aert souboj o zelený dres
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A už jsem definitivně doklikal malou změnu ve Velogames. Měl jsem tým za 98 a nedalo mi to a vyčerpal jsem všech 100 nakonec. Takže je jasné, že toho budu litovat.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    COCOBRYCE: Jo, mám rád i jeho reely, co teď dělá (historka o tom, jak vedle něj přijel Táďa při 350 - 380 Wattech, řekl: "Hello Mr. G." a pak nonšalantně, jako by se nechumelilo, dodal, že si pojede koupit nový hodinky, je skvělá), nezpochybňuju, že je to sympaťák, on je, ale já mu nemůžu fandit, protože jezdil v době největší slávy za Manchester City cyklistiky. To je spíš klubizmus, než cokoliv jinýho. :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    HUGH_BOYLAN: G je sjvělej! :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SMOKY: Mám to jinak, co na to říct, prostě Sky.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FIDA: Fandiš Tadejovi? Mám objednáno, manželka tvrdí, že je to infantilní... no je, ale je to super ;)

Tour de France 2025 T-Shirt (oversize&unisex) - Tadej Pogačar
    https://tadejpogacar.com/product/tdf2025/?v=c6eb23afc42e
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HUGH_BOYLAN: Thomas je sympatak, toho snad nejde mít nerad :).
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Na tohle se vyloženě těším.

FIDA
    FIDA --- ---
    JAZ: 🙈
    JAZ
    JAZ --- ---
    HUGH_BOYLAN, FIDA: Pidcock nejede, Q36.5 nedostali pozvanku. Chybet mi ale rozhodne nebude :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Fandím:

Bittner (zjistil jsem, že jsem ho před mnoha lety zažil živě, když jezdil ještě na odrážedle)
    Táďa (GOAT)
    Skjelmose (černý kůň)
    Matěj (je to prostě Matěj, dejte mu skládačku a sjede trail s prstem v prdeli)

Nemám rád:

Pidikokot (pičus)
    Remcal (kokot)
    Road Glitch (padavka)
    Thomas (Sky)
    FIDA
    FIDA --- ---
    Fandím Tedejovi;)
    Nefandím Vismě.
    Rogličovi bych to i přes ten jeho příšernej “posed” na kole přála, ale nevěřím tomu vůbec.
    Remco by si měl ještě ňákej ten rok počkat, nulová pokora a jak už tu zaznělo, furt remcá.
    Pidcock mi je docela už i sympatickej, takže nějakou tu etapu si za mě zaslouží, je to prostě magor:))
    Těším se na nečekaná překvapení a všechny zážitky, které nám ty tři týdny přinesou.
    Ale určitě budu nejvíc spokojená, když všichni dojedou a nikomu se nic nestane!
    Tak v sobotu na značkách!;)
    FIDA
    FIDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jj, už jsem 14 dní jak na trní:)
    právě dokoukávám 4. díl dnes spuštěný 3. řady:))
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Už vám najíždí hype? Vrchol sezóny za dveřmi, vedro jak sviň, guma na galuskách měkne na rozpáleném asfaltu. Dejte někdo anketu s favoritama, kterým to kdo nejvíc přeje v GC, Velogames je přeci jen víc o kalkulaci.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: že se vracím k této debatě, že prý letošní Tour de Swiss byl prvním závodem s komplexním sledováním závodníků např v případě nikým neviděného pádu
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/15753229513-tour-de-suisse/225471291094002/ 35.minuta
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ten Cube vypadá suoer, ale kdybych volil, tak ten hliník Émondu. Ale těžká volba.
    Ale volil bych podle pocitu, jestli se ti JOPS na to jelo dobře a líbilo se ti to, jdi do toho. Nebo odzkoušej i něco dalšího, jestli váháš, ale myslím, že chybu neuděláš.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PULKA: ja to dal prekvapive z prvni nejak rozumne, ze na to uz sahat nebudu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam