• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: je zas nejakej zmatenej Keikin, asi v tomhle, ale ten je sedmej a mvdp tam nema :) tak jestli nema vic nicku tam, tak nevim :D a devatej taky neni. Drogy jsou spatne no proste.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: S tím Dylanem, to je škoda. Ono teda nepoleze nutně Kubišovi do zelí, ale rozhodně budou závody, kdy bude mít přednost, protože do teď na takové dojezdy nikoho lepšího neměli.
    Ještě je otázka, k čemu Unibetu bude takový spurtér, když nebude mít pořádný secvičený vlak.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: sory tady je ten článek
    Visma say criticism from Jonas Vingegaard's wife 'taken out of proportion'
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/visma-say-criticism-from-jonas-vingegaards-wife-taken-out-of-proportion/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: prej si stěžovala v nějým dánským plátku, Jonas dělá že o tom neví, Visma tvrdí, jak jí mají rádi a vše s Jonasem konzultují - kdy pojede na vysokohorský nkemp atd....
    Cycling news, live coverage, stats & results
    https://www.domestiquecycling.com/en/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ještě pár rychlo novinek:
    Ineos bude mít od roku 2026 U23 tým
    Gronewegen přestupuje za Kopeckým a Kubišem do Unibet Tietema Rockets
    Zanna do Ineosu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Že kafrá moje žena, naše ženy jako hobíků, že nejsme doma, je docela obvyklý fakt.
    Ale že frflá žena profíka, když ji to živí... Zajímavé :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Enric Mas mi dělá radost, zatím pokaždý dojel v hlavní skupině beze ztráty ( 6. flek +10s ), vypadá, že má snad nejlepší formu za poslední roky, uvidíme jak si povede v časovce, ale top 5 možná i top 3 by mohl ve finále zajet :)

a co se Jonase týče, vypadá, že jede víc v klidu, víc se baví, ale za mě to má spíš víc na háku, už i jeho žena si stěžuje na tým, že mu moc nakládaj a není vůbec doma, tím svým závoděním, akorát maskuje fakt, že ví, že Pogyho nemá šanci dát, pochybuju, že od Dauphiné se tolik zlepšil, jinak to vypadá, že si s Pogim prohodoili role, Pog jede jak profesor a Jonas jak utrženej ze řetězu
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    KEIKIN: a v jakým?
    FIDA
    FIDA --- ---
    ROMI: já mu ten jeho letošní vibe stejně nějak nevěřím;))
    DIOM
    DIOM --- ---
    pěkná etapa, včera ještě asi lepší ..Milan ukázal že je Ital, i když na to ani moc nevypadá ..tak snad už mu to zítra dá, je nějakej nervózní :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    FIDA: jj moc pekny, takhle to zase roztrhat, Jonas utoci :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: nebrec porad, musis mit i dalsi jezdce ne jen jednoho vzdy :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: MVDP je take u mne v tymu. Za odmenu jsem klesl az na 9 misto. :-(
    FIDA
    FIDA --- ---
    Cofidisu v noci na dnešek někdo ukradl 11 kol…
    FIDA
    FIDA --- ---
    Parádní dojezd!;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Jonáš to zkouší:)
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jaspera mam v tymu, kouknu se na nyx ligu a jsem 4. To bude letos zrejme tezky ukol - byt v top3.
    RICK
    RICK --- ---
    ted jsem viděl poprvé sotutěž na ČT24 a pěkné ceny tam mají k výhře, mj. 3xsilniční kola, jedno je look za 250k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam