• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    velké špatné pro Phillipsena, a sundal to Milan
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    To nee!!!
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: na ukor toho, ze bude asi ztracet v kopcich :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: no dneska Quickstep Alpecinu solidně pomáhá na čele.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: to je stejné jako s UnoX v první etapě, měli první a možná i poslední reálnou šanci vyhrát etapu na Tour, a místo toho nepochopitelně zničili svůj sprinterský vlak kilometr před cílem a Alpecinu, který celou tu dobu logicky měl tahat místo nich, tím naopak ušetřili dva závodníky a dali jim prostor pro ještě rychlejší finiš... na to, že jsou teprve dvě odjeté etapy, tam už bylo hodně taktických failů, samozřejmě v čele s QS :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: hele ty ne úplně top týmy dělají často snahu na "co kdyby" ono to desetkrát nevyjde a po jedenáctý jo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Ke včerejšku:
    Nepochopil jsem proč Izraelci v 5-ti rozjeli "podlahu" před vrchařskou prémií. Jen spálili dříví a nic z toho :-(
    jinak zajímavost je jak je Milan psychicky rozhozený..nakonec se ale omluvil Girmayovi:
    Jonathan Milan APOLOGIES To Biniam Girmay For Being Angry | Tour de France 2025 #tourdefrance
    https://www.youtube.com/shorts/9UR1qiDcQqk

Hláška komentátora na ČT: "Je to škubnutý"....."Vyhraje ten nejlepší"

Dneska: Celkem zatím nudný průběh.
    FIDA
    FIDA --- ---
    no, nabral nabral - za těch pár let se vypracoval z 58 na 60 kg, to asi pořád stačit nebude;))
    (předpokládám teda, že už předtím na sobě měl jen samé svaly)
    Tadej má pořád o 6 kilo víc, i když je o jeden cenťák vyšší
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Trine se s tím moc nemaže: tým má jet jet jen na jeho celkové vítězství, není absolutní lýdr,....
    Jonas Vingegaard reageert op kritiek vrouw over Visma | Lease a Bike
    https://www.wielerflits.nl/nieuws/jonas-vingegaard-reageert-op-kritiek-van-zijn-vrouw-op-visma-lease-a-bike/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: jj nabral, což mu může snížit w/kg, taky se mi líbí jak útočí, čím vyrovnanější tím pro fanouška lepší, snaží se vytvořit tlak a znervóznět Pogiho, musí na něj jinak než doposud
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: jonáš se mi líbí víc a víc. A to jsem fanoušek Poga. Říkal že nabral víc svalů, což i předvádí tím jak víc závodí a nastupuje. Chce změnit taktiku a Pogacara dostat více pod tlak. Jinak než profesorským tempem a pak likvidaci v dlouhých kopcích. Což se mu dvakrát podařilo, ale už to nefunguje.
    Chce sním závodit a to si nedovolí nikdo na světě (ani ten Matěj mu radši moc nenastupuje a čeká na spurt :-) . Mega cením.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    FIDA: už jich 5 našli v lese blízko místa, kde byla odcizena
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ze seriálu Remco remcá: před TdF, když bylo jasný, že pojede Merlier a bude sebou mít rozjížděcí vlak, tak Remco tvrdil, že je to ok, že nebudou kontrolovat etapy jako UAE nebo Visma a že oba může použít na rovinách, teď si stěžuje, že nemá v týmu dost podpory na GC, řekl bych, že přestoupí dřív než 2026, Ineos a hlavně Bora po něm jdou
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: to ja taky ho mam rad i s Carltonem, ale skoro 40 liber mesicne co za to ted chtej v UK je uz moc
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Já jsem velkej fanda, Shauna Kellyho, takže mířím raději na Eurosport.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: Jilek je dobrej a on ma tak nejak tu cyklistiku radej nez vseci byvaly profici dohromady...

jinak koho nebavi nasi tak doporucuju pres VPN naladit australany na SBS. Tedka tam maj Caleba Ewana primo z Francie.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    udělá to dneska vítr zajímavý nebo se konečně dočkáme klasickýho sprinterskýho dojezdu s šancí pro Bíttnera? :)
    Tour de France 2025 stage 3 preview
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-3/
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Nejsem jeho bůhvíjakej fanda, ale svůj standard má a to docela vysokej.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ONDRAT: Jílek je ale borec, srdcař!!!:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Jenom jsem to na chvíli zapnul a už to jelo - "tak teď si vystoupí, asi hlaďáček" "nooo a teď se bude závodit" "on má ty nohy, ta výkonnost je srovnatelná, ty závoďáci to prostě mají a teď se pojede na doraz" "je důležitý se dobře najíst, trochu protočit ty nohy" "a pozor teď bude útočit" (snad ani nemusím zmiňovat, že se na obrazovce děje často něco úplně jinýho)

Je to i vizitka Jílka, že si to nějak neumí poladit, u klasickejch podezřelejch je ten projev fakt jak v na gauči před televizí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam