• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: já zas koukal na ty jeho starý výsledky a kdo ho kdy porazil, rozkliknu U23 2018 a tam ho porazili Lambrecht a Mäder........
    ROMI
    ROMI --- ---
    FIDA: Muzem zase 😁
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo vcera jsem to tu taky hledal, ja byl az patej 😅
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FIDA: a první zmínku o Pogačarovi na nyxu vyhrává.......Hellish

HELLISH --- 9:55:01 18.6.2018

Ve Slovinsku velice solidně Černý, tam zase čumim na celkově čtvrtýho Pogačara (19 let!). Slovinci mají zřejmě pár hodně slušnejch oddílů, o jejich výsledcích si můžeme nechat ledat zdát:)
    FIDA
    FIDA --- ---
    Ale nebudeme se tu zase dohadovat, kdo kde Tadeje objevil jako prvnî a tak, že ne?!:))
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak já ho mám za favorita už před jeho první TdF, kdy jsem ho viděl jet doma ve Slovinsku. A časovku s Roglou, beru za to nejzajímavější a nejnapínavější co se na TdF za posledních několik dekád událo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: Pog byl před TdF jasně největší favorit...a to platí úplně stejně pořád.
    Když se podívám na kursy před TdF a teď. Pog má stejný Jonáš a Remco dokonce lehce klesli....
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: no ještě to není hotové páč pokud bude opravdu šílený vedro tak to mu nesedí a klidně může jeden den bouchnout, zvlášť pokud Visma na něj isolovsneho zaútočí několika lidma.

Na druhou stranu asi bude mít spojence v Remcovi který asi už nebude chtít k to druhé místo přijít a tak bude sjíždět a útočit.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: Aby to nedopadlo tak, že poslední etapu na Champs-Élysées bude moct Pogi vyrazit klidně pěšky :-)
    Když už ostatní poráží i ve spurterské etapě, co teprve na konci v horách?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ještě to mohlo zleva začít vítězem etapy aby to bylo pěkně symetrický
    FIDA
    FIDA --- ---
    Moc hezká tradice!;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    Do toho 4. už se nenaklonuje no :-D

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak Pog má tři dresy. To chceš.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KEIKIN: No jasně, pro Pogačara tam bude minuta nic.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ONDRAT: viděl jsi profil posledních etap ? Tam bude minuta nic.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FIDA: Určitě bude mít Vingegaard svoje lepší dny, ale minuta je prostě moc.
    FIDA
    FIDA --- ---
    ONDRAT: však uvidíme ještě v těch kopcích, jak se s tím chlapci poperou…přesně jak říkali ve studiu
    FIDA
    FIDA --- ---
    MUCHI: a ty buď za tenhle můj mírnej komentář rád, bys ty moje pravý hlášky taky nemusel vůbec přežít!;)))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Lipowitz na biatlonistu slušný čas. Dobrý pick do sestavy.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FIDA: Přestože nesouzním velmi často s hodnocením, které pronáší expert Benčík, tak tady mi přijde, že by Vingegaard potřeboval, aby ta časovka byla spíš v posledním než v prvním týdnu, to věřím,že by zajel líp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam