• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jsem si teda spíš jistej, že ho dobrovolně nepustí, ale že mu Jonas odjede, protože ani Pogačar nemá každý den svátek.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Je pravda, že Táďa na Tour už i párkrát stoupl ze sedla, když šlo do tuhýho a potřeboval to. A je dost možný, že prostě Jonáše pustí, ať si jede, protože pak bude chtít hrát tu hru na kočku a myš. Z něho úplně prýští, že chce, aby ho to bavilo. Ne, že to prostě vyhraje s prstem v nose. Ale stejně je to Kanibal. Nemít rád Pogiho je nemít rád cyklistiku.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Pogačar je taky člověk a vždycky měl ten první týden hodně dobrej, přijel s dobrou formou, je v klidu a je silnej. To neznamená, že Jonas nemůže nějaký delší kopec vyjet a vyhrát a skoro bych se i vsadil, že se to jednou/dvakrát stane. Vingegaard není takovej univerzál, není tak okamžitě silnej a nemá tak dlouhou sezónu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROZI: Jestli se hraje poker, budu jenom rád. Táďa je ale IMHO prostě druhej Kanibal. Jenom si Jonáše vodí, aby měl s kým závodit. A na úpatí Tourmaletu mu prostě řekne: "Sorry kámo, potřebuju si tu nabrat pár minut k dobru, abych to teda vyhrál, je mi to líto, díky, čau."
    ROZI
    ROZI --- ---
    HUGH_BOYLAN: třeba včera Jonas vypadal ok a v cíli vyl jediným kdo se Poga držel. Třeba je na tom líp, než se zdá a bude to ještě zajímavé...
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Vout by mel dostat special dres za nejvic druhych mist v etapach ever
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Já byl dneska raději na kole venku, prázdné cyklostezky, ale blíží se pomalu a jistě hory, tak jsem zvědav, jak se to vyvrbí. Skoro mám strach, že už je vlastně hotovo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROMI: zítra se pojede na Pavla.. cíl je víc po rovině
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: aha, ja myslel, ze je jednicka on tam
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: jelo se na toho druhyho jejich fastmana dneska
    ROMI
    ROMI --- ---
    Kam se jako ztratil Bittner, ze dojel s pul minutou?
    CUKI
    CUKI --- ---
    COCOBRYCE: Z žebrem stejně nic neuděláš a pokud sroste trochu blbě, tak se nic moc neděje. Při etapě je výhoda, že na to nebude myslet, a může to zahnat jinou bolestí :-D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    nebouchla tam náhodou včera někomu guma? z jednoho záběru ze předu to tak vypadalo
    MAESTRO_007: zlomený je prej celkem ok:) mnohem horší je nalomený
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    no pokud to Almejda da a prezije do rest day, tak klidne. mel by se modlit i k allahovi a budhovi imho
    JECZNY
    JECZNY --- ---
    Nevadí šéfům UAE, když se na Netflixu před etapou Andrej Hauptman křižuje?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DIOM: Pogacarovi domestici znají asi jiný level utrpení :-)

Almeida si zlomil žebro, ale do sobotní etapy Tour de France přesto nastoupí. Obává se spíše bolesti v ruce | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/almeida-si-zlomil-zebro-ale-do-sobotni-etapy-tour-de-france-presto-nastoupi-obava-se-spise-bolesti-v-ruce
    FIDA
    FIDA --- ---
    DIOM: + naražená ruka, snad bude ok!

A teda jako ten sedřenej zadek Louise Barreo, brrrr://
    DIOM
    DIOM --- ---
    ONDRAT: + Almeida, ktery ma zlomeny zebro, ale pry s tim pojede
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    LARS_GUNNER: To jsem zrovna viděl a byli to jezdci Bahrain Victorious, kteří to nejspíš i způsobili.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Nevíte kdo se to tam tak vymaz a co mělo být?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam