• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jak to prej včera bylo s tím útokem LoL:D
    Pog says he was joking with Narvaez about doing a leadout like the Dauphine “but I guess Jhonny doesn’t take jokes and then he launched it super hard and my microphone wasn’t working”
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Pro 13. etapu Tour de France 2025 – individuální časovku na vrchol do Peyragudes s délkou 10,8–10,9 km a stoupáním až 16 %—se jako koeficient 6 (individuální časovka) používá pevný časový limit +33 % vůči vítězovu času.

Nicméně ASO (organizátoři Tour) tento limit pro 13. etapu zvýšili na +40 %, aby se zabránilo masovým diskvalifikacím méně silných jezdců, zejména sprinterů, kvůli extrémní náročnosti vrchařské časovky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: Tak evidentně by i tam vyčníval. Před pár lety ještě někde zvýrazňovali etapové rekordy kde dopující byli přeškrtnuti. No a první nepřeškrtnujej, byl až někde na druhém listu :-D

V každém případě Pogi má šílenou převahu, ale ty očekávání co jsou na něj kladena jsou taky velmi velká přítěž. Je jen otázkou jak dlouho s takovou psychickou zátěží dokáže bojovat. Zatím mu to jde skvěle.
    Ale on i kdyby chtěl bude bojovat pouze jen sám se sebou. :-D
    JAZ
    JAZ --- ---
    ROMI: jen ta moderní technika dělá určitě minutu až dvě, v EPO éře by Pogi jezdil v grupettu :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    RICK: ty devadesatky byly prisny :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Hmmm, kurz 1.15 na etapu to jsem dlouho jestli vůbec někdy neviděl.
    A celkový 1.05 po prvním pořádným kopci...

Screenshot-20250718-105256-1
    Screenshot-20250718-105206-1
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: takhle svištím na rovině, chvíli, když mám dobrý nohy:D
    RICK
    RICK --- ---
    CUKI: Hautacam

CUKI
    CUKI --- ---
    jinak dneska to limituje k jedný :https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/13-etapa-tour-de-france-2025-zive-start-trasa-favoriti_10669.html

:-D

Za mě je zajímavá sázka jen kdo dojede poslední. Protože ani to nemá Jonas jisté. Je to sice poměrně krátké, ale dvě minuty... :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: za me jo, kdyz cela Visma odpadla a zustal tam sam, ne ze by na tom konci na tom tolik zalezelo, kdyz za to uae vzala, tak uz to bylo jen o nich dvou.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    CUKI: netvrdím, že je to byl špatný výkon, resp.ve srovnání s UAE ano , ale prostě jsem absolutně nečekal, že Jonas zůstane úplně izolovanej, Kuss ( jeho zničili ty 3Gt v jedný sezoně ), Yates, Jorgensson nula / nic, jedinej kdo tam má formu je Campi, navíc Pog už nemá Almeidu
    CUKI
    CUKI --- ---
    COCOBRYCE: Já si myslím že Visma a Jonas neodvedli včera špatný výkon, ale prostě Tadej s UAE je někde jinde a na své slabé stránky se v trekingu cíleně zaměřili a dokázali je eliminovat.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Record v čem? V dopingu? :-D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: o 48s je to tak?
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: jo mohl no :) jinak koukam, ze ten Riisuv rekord vydrzel i vcera :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    včera Jonas neměl jen špatnej den, je vidět, že změna tréninku na výbušnost a nabrání svaloviny mu moc neprospěly, takže byť se tio nemá říkat, ale pokud se Pogimu nic nepřihodí, tak Tour is done! a dost mě překvapilo, jak Visma včera kompletně odpadla a UAE jede takticky líp, jasný Visma musí zkoušezt i nemožný, ale nevypadaj, že by přišli na něco, co bude na Poga fungovat
    ješte by Jonase mohl trhnout i Lipowitz, včera na to rozhodně vypadal, minimálně na bedně bude
    FIDA
    FIDA --- ---
    PAN_SPRCHA: To jako vážně?:) Ale tak děkuju za vysvětlení;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FIDA: tak když sázíš sportku tak se taky předem nesmiřuješ s tím že nevyhraješ první pořadí i když je to podobná pravděpodobnost jako porazit Poga v etapáku.
    FIDA
    FIDA --- ---
    JAZ: Zbývá. Smířit se s tím;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: Zejtra po páté hodině uvidíme jestli, Jonas nedojede náhodou poslední :-D. Trochu kratší než dnes, ty dvě minuty by padnout klidně mohli.
    Jako pěkná etapa, ale tahle časovka se měla jet mnohem později. Ideálně jako předposlední když ne poslední.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam