• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak co Pogi dneska, v rekordním čase? Mont Ventoux mu chybí :)
    PREVIEW - Stage 16 Tour de France 2025
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/tour-de-france-stage-16-preview-is-the-ventoux-on-pogacars-bucketlist/
    jednou, jednou se tam snad taky vyškrábu, tenhle kopec mě prostě fascinuje!:D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: no ne pro neho. ale OK at se setri pac v srpnu ma byt zase vyjez tady kde bydlim v UK na kopec ktery mu sedi daleko vic (900m na 10%) a kde v roce 2019 vyhral tour of britain. uz se na neho tesim, pojede se to 5.9.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: nevěřím, vždyť je to ten nejkrásnější kopec! :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: spis se mu nechce na Ventoux, a do nedele daleko.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: se uhnal....:)
    RICK
    RICK --- ---
    MVDP out - zápal plic
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: Ne mel po padu porouchanej prijem a myslel si, ze je prvni, dle toho, co rikal
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Tak on tuhle grupu právě dojížděl ne? A nebo byl rád i za to třetí místo no.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: nechapu kam čuměl páč Viktor byl jen kousek vepředu a ten jeho zkutocerny dres a žlutou helmu musel videt
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VwA dobře nechápe. Aláčovi nefungovala vysílačka a spurtoval o první místo. Ve skutečnosti 3

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    .... a desátého v pořadí klidně pustí do úniku s desetiminutovým náskokem.

Trochu exhibice tahle Tour no.....ale napínavý závod už jsme letos měli na Giru
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Úžasný, domestici prvních dvou v GC dostali volno :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    FIDA: A chtel jsem vedet proc vcera
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DAVES: jn. Hlavně tě ještě nechají celý ten blábol vygenerovaný ai nejdřív přečíst a pak tam někdo mezi reklama píšou že je to celé vygenerovana blbost. Slušná žumpa NaStartu :-) ..tam už nevkročím
    ROMI
    ROMI --- ---
    FIDA: Aspon dal klucikovi bidón 😊
    FIDA
    FIDA --- ---
    ROMI: aha, to mě vůbec nenapadlo, když je to napsaný hned pod mým příspěvkem;)
    Podrobnosti k němu asi netřeba už sdělovat, viď, sis to už dávno zjistil sám:)

Ale tak pobavilo mě, že nezklamal a zaremcal si i u toho ukončování;) Každopádně se lepší/snaží. Možná mu to i ubírá trochu tý síly, musí ho to stát hrozný úsilí:))
    DAVES
    DAVES --- ---
    KEIKIN: Článek s clickbaitovým titulkem o tom, že Urška nic z toho, co se šířila po sítích, neřekla...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Po Vingegaardově ženě se ozvala i | nastartu.cz https://share.google/CYKjN2GGGUOw1A8V5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam