• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: A Kreuziger asi taky nebude bez viny haha
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Remco tom Bora, zdá se, že je to upečený od 2026, zdroj Gazzeta
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tadej: „Pokaždé, když přijde třetí týden, stane se mi to samé, divím se, proč je to tak dlouhé, tři týdny, prostě chci skončit a věnovat svůj život dělání jiných věcí. Nakonec jsem znechucený všemi kolem sebe a chci se jen vrátit domů.“ Arribas, El País.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: viděls to? gel do ruky, gel zahodit hned zpět do auta, předstírat že zandavám / vyndavám bidon a ten poslední si ani nevzal, nechal ho DS v ruce....hrozná ostuda
    ROMI
    ROMI --- ---
    a koukam, ze Matinezovi odebrali 8 bodu z vrcharske souteze za pridrzovani se auta.
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: hehe aby ses nedivil :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    https://x.com/procycletrumps/status/1948482537736613982
    nejlepsi je jak Onley sam vypada ze je mu tak 12 a o OF mozna slysi poprve :)

ROMI: mel by si to updatovat a dat tam za Simona ruzovej z Gira
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: jo dneska jenom 20b za 1.....:/ zas tak neva, to Milanovi přeju :)
    SUMAC: celou dobu, co jsem, ne něj koukal, tak jsem si říkal co mu je, rýmička, nervozní z Jonase / Vismi, šetří se na Vueltu nebo je snad znuděnej...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: pro Milana byla klíčová ta etapa do Valence...tam si zelený zajistil. Taky tam Lidl celý den makal o 106
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: To už si Milan pohlídá, kdyby Pogi vyhrál dnes a v neděli, má 70 bodů, to už teď nestačí. V sobotu se asi honit nebude. A myslím, že prémie na Champs Elysees v neděli za 20 bodů půjde za Milanem.
    Teda jestli si to Milan práskne i zítra přes ty 2 kopce na prémii, nevím nevím. To tam spíš kontrolovaně Trek pustí velký únik.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: tak to bude mít Milan hoňku se zeleným, pokud se v Paříži dáva 50b, Martinez nejspíš bez puntíků a ano Onley musí Lipa skočit! :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Vypadly první 2 kopce, zůstaly obě HC - tak snad to bude Onleymu stačit, aby orval Lipowitze
    Vypadla také sprinterská prémie, to se asi oddělí gruppeto hned po startu ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Visma už fakt neví co by jak by se Tadeje zbavila:)
    @domestiquecycling.com on Bluesky
    https://bsky.app/profile/domestiquecycling.com/post/3luqioujgzc2w
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DIOM: nodulární dermatitida - neptej se mě co to je:)
    zkráceno na 95km
    Animal cull on Col des Saisies reduces Tour de France stage 19 to 95km
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/animal-cull-on-col-des-saisies-reduces-tour-de-france-stage-19-to-95km/
    DIOM
    DIOM --- ---
    zítra to asi bude kratší, než by mělo

"Stage 19 of the Tour de France has been modified due to a contagious outbreak affecting cattle in the Col des Saisies."

..že by nemoc šílených krav? :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: jako i kdyz pokud by byl opravdu masochista a UAE ho nejak namotivovalo a zaplatilo i vsechny domestiky poradnyma tucnyma bonusama, tak za rok se startuje v Barcelone dlouhou casovkou co konci na kopci (stejne jako posledni etapa Katalanska) = mohl by objet celou tour ve zlutym coz by bylo taky dost epic... mohlo by ho to nejak nakopnout :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Nojo vlastně máš pravdu, on tam dojel v roce 2019 třetí a tři etapy vyhrál, nevím proč jsem si pamatoval, že to tam vyhrál celkově.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: Italii ma rad, tam ho to bavi vic, navic casto je etapa u nej doma. Vuletu si zajede pac to jeste nevyral. Na Tour ma milion povinnosti pro zlutaka po kazde etape, saskovani pred starostama a sponzorama. a jak ma nejvic dresu ze vsech v historii tak on si to opravdu "uzil" uz vic nez skokoliv jinej.. a vsechno je daleko vyhrotenejsi nez druhy dve GT. a i Preudhome to letos postavil tak, ze vybral 4 kopce kde Pog vybouch, a udelal to jen proto, aby Poga popichnul a vyprovokoval. tezko rict co by musel udelat za rok, aby ho zase namotivoval. Odjet to cele na kostkach a gravelu?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Já s tebou souhlasím, jenom, že kdyby Pogačar nejel Tour, tak nejspíš budou chtít aby jel Giro, Vueltu, MS, Olympiádu a k tomu těch pár jarních klasik, takže skutečně si v něčem pomůže?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam