• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DUKED: Horší než Benčík/Kozubek? já na to jenom po očku koukám a neposlouchám.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    To je zase "závod" Vingo se snaží unudit soupeře k smrti a pak zaútočí.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Ta dvojice Huříková - Svorada, to se nedá poslouchat
    ROMI
    ROMI --- ---
    DUKED: ja ne, zklamal me na giru ve velogames :D
    DUKED
    DUKED --- ---
    Arensmanovi držím palce
    ROMI
    ROMI --- ---
    konecne :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pog :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Decathlon teda dost zkušené, to je tým co by mohl nabrat hodně GC lidí s navýšenym rozpočtem a opravdu dobrou taktikou
    DIOM
    DIOM --- ---
    JONAS3: on prostě na mladýho nepojede ..kvůli tomu přece šel z Visma
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Brilantní taktika od Bory, nebo to jen Rogla sabotuje?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: no moc to na to nevypadá zatím. Tam půjde spíš někdo jako Ayuso nebo Del Torro bych řekl.. jediný kdo má dost prachu spustit klauzuli a zariskovat
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: aha, to jsem nevedel ;) ok to je mozne no, ze uplati ineos Lipa klidne, i kdyz jako nemce si ho budou chtit udrzet
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: rogla nemá smlouvu na příští rok. Ten půjde někam do Tudor nebo Q365 bych si tipnul Někde kam díky němu někdo dostane WC. Lipowitz je ostatně taky bez smlouvy a být jim tak se jim ani to vykašlu a jdu třeba do Decathlonu kde bude mít daleko lepší podporu
    ROMI
    ROMI --- ---
    RICK: hmm ty dva neznam ani :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: proto dal ten bidon klouckovi v dresu Bora :) spis jsem cekal Ineos, kterej nema poradne nikoho na celkovy ted. V bore se bude mlit s Roglou asi a ted i Lipem :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Rogla a Lenny musejí být dva nejhorší sjezdaři v profi pelotonu, vidět je vedle sebe na mokré ceste je dost scary
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Lol Rogla asi dostal včera sodu a řekli mu že ať si teda jede sám kdyz se mu nechce pracovat pro team.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ROMI: dobry napad, potrestat zavodnika tam kde ho to pali nejvic. Spis bych cekal, ze mu pridaji 15 vterin v cili etapy, ale UCI konecne jednou zapremyslela :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Juan Ayuso si najal jednoho z top agentů Giovanniho Lombardiho, což podporuje teorii, že se chystá opustit UAE
    What does Juan Ayuso's recruitment of Giovanni Lombardi mean for the rider's future? 🇪🇸
    https://dnlbenson.substack.com/p/what-does-juan-ayuso-recruitment
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Zatím se rozehřívají, takže nevím.
    Ale jako jednou jsem se odhodlal a na to klobáskové království jsem Jílka zprávou upozornil, nicméně odpověděl, že něco jako "přání diváků" "tradice" "požadavky čt" "zkušenosti" atd. Ale jako trochu nešikovně jsem to spojil s dotazem na Benčíka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam