• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    JAZ: Dik, Endurace mam doma a je to pomerne presny popis :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: používání bude hlavně silnice, vyjíždky cca 4-5h především Praha cyklostezky + okolí, mrcasit se sním okolo Slap, kolo má být schopno projet lehkou šotolinou, terénem - StradeBianchi:) - a mám v plánu s ním začít šplhat na kopce
    na Trek sedaj dát 30mm pláště
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: tyhle dvě kola vůbec nemůžeš srovnávat, Madone je komplexní závodní raketa, zatímco Endurace je líná měkká houpačka pro důchodce, kterým by jinak po pár metrech na kostkách vylítla protéza z huby. Pokud chceš přímý srovnání s Madone, koukni na Ultimate, pokud chceš srovnání s Endurace, koukni na Domane. Ale primárně se rozhodni podle toho, jak to kolo vlastně plánuješ používat :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a Treka MTB hardtraila mám doam, takže když už rozšiřovat rodinu, tak proč né po straně rámu:)

to je strašný rozhodování!!!:)
    ROZI
    ROZI --- ---
    COCOBRYCE: endurace je dostupný i na Shimanu a s lepšími koly. Tohle bych nebral, ale CF8 Di2 už je zajímavý. Letos jsem kupoval, jestli chceš víc info tak napiš klidně do pošty.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    A ještě byl ve hře Cannondale Synapse Carbon 5, ale tam je vyšší cena, se už se vším moc nevejde do rozpočtu
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    YAZZMAN: právě že líbí, sorry jako :D

IV0: dik za radu:D
    IV0
    IV0 --- ---
    IV0: Což ale u Canyon Endurance zrovna není ten případ, takže mě ignoruj :)
    IV0
    IV0 --- ---
    COCOBRYCE: Můj subjektivní názor je, že Shimano je lepší než SRAM a Canyon dělá příliš mnoho Canyon-specifických věcí, které chce měnit skoro každý (kokpit, sedlovka apod.).
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    COCOBRYCE: A vam se, kolego, ten zub pod sedlovkou u Treku libi? :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak jsem se posunul v rozhodování co pořídit, nakonec se rozhoduju mezi Trek Madone SL https://www.kola-radotin.cz/trek-madone-sl-5-gen-8-hex-blue-p203307
    nebo Cannyin Endurance https://www.canyon.com/cs-cz/silni%C4%8Dni-kola/endurance-bikes/endurace/cf/endurace-cf-7-axs/4364.html?dwvar_4364_pv_rahmenfarbe=R076_P09
    Sram vs Shimano
    pro Cannyon mluví cena pro Trek design...a teď babo raď, Trek je zamluvenej do pondělí....
    PULKA
    PULKA --- ---
    MAESTRO_007: Chudaci chytli uplne nejhorsi pocasi, co mohli - v patek ma byt nejteplejsi den v roce.

Vcera jsem to nestihla, ale mozna dneska vyrazim na Evropskou se podivat, kdyz uz mi startujou 15 minut od bytu. Nebudete tu nekdo?
    RICK
    RICK --- ---
    MAESTRO_007: v pohodě zahájení, až na trotla Duku, to jsem si chtěl i zabučet :-D

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: ve skutečnosti to bude i na ČT sport
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Czech Tour 🚴‍♂️🇨🇿🏆 poprvé na Eurosportu. Největší etapový závod v České republice, od čtvrtka do neděle, start v Praze, čtyři etapy, dva horské dojezdy, cíl na Pustevnách. Na startu dvě stáje nejvyšší kategorie World Tour – Visma | Lease a Bike a Soudal Quick-Step. Nechybějí všechny tři české kontinentální sestavy ATT Investments, Elkov–Kasper a TUFO–Pardus Prostějov. Favorit č. 1 Cian Uijtdebroeks 🇧🇪. Začínáme zítra ve 14:30 na E2, komentuje 🎙️ Karel Tyrpekl.
    RICK
    RICK --- ---
    JONAS3: z Vismy se zatím jen odchází - Kooij, van Baarle, Benoot, Valter i když něco ještě není potvrzeno, jsem zvědav, jak to nahradí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Vacek prodloužil v Treku do 2029!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: bych si už pořídil nový jako rezervu abych to mohl přehodit hned jak to podělá

Lepidlo nic nezkazí ale že by to nějak oddálilo nevyhnutelné se mi moc nezdá
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: Mám to třeba zakápnout lepidlem aspoň?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam