nechám tu svoje první dojmy:)
první den jsem ladil posed a bylo hnusně, tak jsem se spíš doma učil na+vycvákávat a najel pár km kolem baráku, včera když jsem se vzbudil a viděl to vedle postele, tak jsem si říkal, že mi asi hráblo, proč jako?! pak jsem odpoledne vyrazil a objevil úplně novej svět:)
kalhoty super, seděj, maj i kapsu na telefon, kterou jsem při koupi přehlídnul, tretry a espédéčka to je mazec - ten přenos síly, záběr i nahoru, nikam to neutíká, super skvělý, jen mám zatím problém zacvaknout při rozjezdu, obzvlášť do i jen mírného kopce nebo ve vypjatější nenadálé situaci, třeba že to přede mnoui v průjezdu pod Vyšehradem slečna zašlápla, ještě že je tam to zábradlí a je to dostatečně úzký :D
a kolo? říkám, úplně jinej svět, je to strašná střela, brutální, nekompromisní, ukecaná, což je naprosto fantastický, vzrušující a děsivý zároveň, nic neodpouští, takže už jsem si pořídil silniční lišeje, pokřtil levou páku, pedál, tretru a zlehka zosmičkoval přední kolo, nevadí, aspoň jsem se naučil centrovat a rozšířil lékárničku o polštářky s vazelínou, pruban a pořádnou tubou kalciovky
tak a teď jdu zkusit, jestli se s tím bude dát jezdit:)