• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Ještě k Vinegaardovi - podle mě zcela neprávem je nálepkovanej jako nudnej jezdec apod., přitom je to podle mě skvělej bojovník, co se nebojí zaútočit, což v minulosti už mnohokrát prokázal. Akorát holt útočit na Pogačara je většinou sebevražda:)
    Vzpomeňme, jak se vyhrávalo za časů dominance Team Sky, stačilo vyhrát časovku + možná jednu etapu v horách a nazdar.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: ještě je tam mladej Garofoli, toho si pamatuju jak se šplhal na Giru s Yatesem do Sestriere
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    CUKI: Já myslim, že dneska to budou chtít rozhodnout, Jonas na to má, tak co by si to nevyhrál. Ostatně tomu odpovídá i složení úniku, vrchař je tam jedinej Tiberi bez formy..
    CUKI
    CUKI --- ---
    HELLISH: Spíš Jonas pojede dál svojí nudu a Visma bude kontrolovat jakýkoliv únik. Vyhraje nějakej vrchař neohrožující pořadí.

Já bych všechny ty vysílačky a komunikaci totálně banoval a přenos by se vysílal s mírným zpožděním.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Třeba dneska Ayuso vytlačí Almeidu až nahoru, to by byl krásný příběh:) Ale fakt bych si na to nevsadil, spíš to bude Jonas, 2 minuty za nim sám Almeida a pak někde v dáli ostatní...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukám, že jste tady banda frustrátů, tak jděte do prdele. Stejně jezdíte jak buzny na gravelech, mrdky levičácký teploušský! :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: přísahám. Fotka není seděl jsem v shuttle busu a kecal s kolegou. ale on mi to dosvědčí :) Remco je fakt cool boy jak si to šupal sám jen se sluchátkama na anglickém venkově a asi se divil se že tu jezdí na opačné straně!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Zejtra minuta sem minuta tam nehraje roli :-)
    A zas maj zatím každou druhou etapu a přitom nejsilnější kůň není na trati...
    ROMI
    ROMI --- ---
    Jinak mi prijde, ze UAE skoro od zacatku odpiskali sanci na celkovy umisteni, nebo jejich zavodeni moc nechapu. Kazdej tam bojuje o etapovy vitezstvi , ale Almeida tam pak nikoho nema
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A jé, netahejte politiku ještě sem. Piče jsou samozřejmě protestující. Sport má být sport a bezpečný pro sportovce. Kdo v tom má prachy a politický vliv, nesmí ohrozit sportovce jako takové. Takže se uklidněte a běžte se projet.

Dneska jsem si dal příjemný švih.

Mapy.com
    https://mapy.com/s/gehacodaca
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Pics or didnt happen!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Obratme list teda... edu zrovna z konference a vím že tu je hned o dědinu vedle dojezd Tour of Britain tak se dívám kolem a napřed vidím proti nám auto Decathlonu a pak se za ním řítí týpek v dresu Quickstepu a má nějak divně zbarvenou helmu a jo je to Remco :) jel sám se sluchátkama v uších na hotel. Páč to bylo rychlejší po okrsecke než budem přes dálnici. Zítra jedou ještě blíž tak možná pokud tak uapichnu v práci v čas tak je uvidím na dojezdovém kopci.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Aby jsme si rozuměli, já tě kvůli tomu neberu nutně za antisemitu. Prostě je pro tebe ten závod důležitější, já to chápu. Chtěl jsem jen poukázat na to, že prostě organizátor moc možností jak to vyřešit nemá. Myslím že to dopadlo vlastně poměrně dobře a bez konfliktu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ano můžeme si tady vyměňovat tisíc příspěvků po kterých se oba ještě víc utvrdíme ve svém názoru, ale to je zase v cykloauditku offtopic
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: Nedělej hloupého prosím. Tahle nesmyslná debata se dá dále rozvíjet v klubu k tomu určenému, s dalšími antisemity. Díky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jen kdo je přesně tím teroristou? Tým placený a velmi pevně propojený s teroristickým státem a nebo ti, kteří proti tomu protestují? :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: může se k tomu postavit tak že s teroristy se nevyjednává a ne že se jim ustupuje.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Hele kdyby se vůči tomu co páchá Izrael veřejně distancovali (celý tým) a kdyby se odstřihli od Bibiho. Myslím, že by tam ty protesty nebyly. Ale všichni víme jak to je. Naopak se někteří jezdci distancovali od toho být spojováni s tímto týmem.

Jak se k tomu může organizátor postavit?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    "Neřekli jsme přímo, ať Israel-Premier Tech vyloučí, ale v dostatečném předstihu jsme jim dali dostatek informací o tom, k čemu může dojít,"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Kdo? Tým, vedení Vuelty nebo ti co vyhrožují?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam