• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ONDRAT: No, policie má jednat, ale pokud se nějak projevuje vláda, tak i ta policie podle toho jedná.
    Kdyby vláda vyjádřila jasné stanovisko, že nemají narušovat a ohrožovat bezpečnost, tak i ta policie bude zákony vymáhat, řekněme striktněji. Takto to nechají plavat. Kdyby je při narušení a ohrožení, a schválně zdůrazňuji to ohrožení, myšleno tím spáchání tr. činu nebo přestupku (podezření na spáchání), zakročili razantně, a vymáhali právo (pokuty, vazba, případně stíhání...),tak to také bude vypadat jinak, a nemusí k tomu znova dojí, nebo nedojde. Protože si to spoustu lidí rozmyslí. Takto vidí beztrestnost a zkouší toho čím dál tím více...
    A vláda má vyjádřit jasné stanovisko, co se týká porušování předpisů a zákonů, bez ohledu na levici, pravici.

Také mi to nesedí do mého světonázoru, ale dokud tam na každém sloupu visely vlajky, tak jsem to respektoval jako vyjádření názoru. Stejně jako protestující u trati. Ale pokud začnou ohrožovat bezpečnost, policie má jednat, od toho je, vláda má přijmout jasné stanovisku a chránit právní stát. A to se neděje.
    Tím končím svoji politickou vsuvku zde a dále na to nehodlám reagovat (kdyžtak v poště...)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Co s tím navíc má co dělat vláda, to je přece otázka na policii ne?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Tak pokud porušili zákon, budou vyšetřováni, pokud jsou nebezpeční měli by být zatčeni. Ale jako udělat tam zátah jako na Czektek by asi nespustilo moc dobrý věci, o tom nedoporučuju ani uvažovat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ONDRAT: jak rikam, mohla prijit snaha vlady a pozavirat je proste. Ale tady snaha neni proste. Ja vim, ze to neochranis a mozna wse bojej, ze by to eskalovalo vic jeste s horsima dusledkama no a proto bych ten zavod radeji zrusil. Pac tohle zavod neni pro me a nebavi me uz na to ani koukat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ale on tak neprobiha, tak jak byl naplanovany a proto jsou to pro me posrany ty lidi, pac jsou to pro me curaci ;) a kdyby to delali nackove nebo pro ukrajinsky blbci, tak je to pro me to samy. To vy mate jen jednostrany videni sveta mi prijde. Prosteme sere, ze ovlivnujou cyklistickej zavod, tak jako me serou zemedelci, co se prikurtujou k silnicim a ja se kvuli nim nedostanu do prace. Ale tady jsem vam sahl na vase politicky presvedceni, tak hned vidite rude :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Bezpečnost cyklistů na etapáku je jako hezký cíl, ale nelze dosáhnout, na trati dlouhý kilometry nemůže stát kordon ochránců.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Ale to by bylo přece ještě horší, závod má proběhnout tak jak byl naplánovaný. Já bych neustupoval.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ONDRAT: jo ja jim to neberu, ale pak at ten zavod zrusej, o tom mluvim ;) kdyz s tim nechtej nic delat a nechtej nechat ty cyklisty v bezpeci.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Vláda ve Španělsku je zcela legitimní, stejně jako názor Španělů na Palestinu, stejně jako jejich levicové smýšlení, já nemůžu za to, že ty máš jiný názor, ale nadávat za to někomu, bych teda já nedělal.

Navíc o těch protestech platí fakt, že pokud je budeš potlačovat, tak to bude násobně horší a to nechceme. Vyjádření bohužel musí být smířlivé, já jinou (lepší) deeskalující taktiku neznám.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ten zavod nema smysl, kdyz uz skoro kazdou druhou etapu narusujou, zranujou zavodniky a zkracujou trate.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Byl bych moc rád kdyby Vuelta probíhala bez narušení. Ale pokud to jakkoli pomůže proti genocidě kdekoli na světě, tak raději už nikdy žádnou neuvidím.
    Israel Premier Tech tam a v kterékoli demokratické zemi světa nemá co dělat. To provázání na "tvůrce" této genocidy je nepopiratelné.

Zlo plodí jen další zlo.

A popravdě netuším jak by tomu mohla policie nějak zabránit.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ne levicova vlada nema snahu s tim nic delat, jelikoz sympatizuji s Palestinou, takze tam zadna snaha neni, jestli jsi videl jejich vyjadreni. A tady si kopnu pac to levicaci jsou, az budou delat ten bordel pravicaci podobnej, tak si do nich taky kopnu. Tohle je proste pojmenovani skutecnosti.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Nebaví, ale vnímám kontext, na trati dlouhý x kilometrů protest zastavit nelze. Takže otázka není jestli s tím Španělé chtějí neco dělat, ale jestli s tím vůbec lze něco dělat. Tak hlavně, že sis kopnul do "posranejch levičáků" viď?
    ROMI
    ROMI --- ---
    ONDRAT: a na to jsi prisel jak zase ci voe, mluvim ted konkretne o spanelech, ze s tim nic nechtej delat. Kde mluvim, ze bych nechal pravicovy. Tebe ten zavod jako bavi takhle?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Jasně, zrušme všechny závody, kde se protestuje a zakažme "levicové" protesty, ponechme pouze ty pravicové.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Takže tím je výsledek už předem jasný.
    ROMI
    ROMI --- ---
    at jdou s tou vueltou do prdele, vlada neschopna, samej posranej levicak a casovka zkracena na 12 km, takze vcelku k hovnu. Nevim jestli to je mozny, ale byt UCI, tak to zrusim a poslu je do prdele dokavad se nebudou schopni postarat o bezpecnost a regulernost zavodu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    Stejně je to nuda 3/4 minuty a žádné útoky, přitom se flákají v pelotonu hluboko vzadu. :-(
    DIOM
    DIOM --- ---
    Bude zazrak, kdyz to dojedou az do Madridu ..pocitam, ze to v sobotu ukonci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam