• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: ja s tebou souhlasim, posledni okruh uz jsem ani nesledoval. slava vitezum, no zbytecnych 270 km . mozna za soicasne situace to mohlo bxt radeji 170.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak to není překvapení protože kdo vyhraje na 99% jsem věděl víc než měsíc před závodem :-D

Naopak pokud by to byl kdokoli jiný tak ten náskok té minuty taková trojice musí za chvíli srazit, jenže oni se nedokázali ani udržet. A jakou pilu jeli je vidět na tom kolik závodníků vůbec dojelo a kdy dorazili ostatní.

Kdybych viděl jen výsledkovou listinu, tak bych hádal, že to je výsledek z nějakého třítýdenního etapáku a ne ze singlu :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: prý vjel do díry a zajelo mu sedlovka dolů. Dostal z toho nízkého posedu pak křeče když nastupoval Pogi. A to druhé kolo mělo zas špatně sklon sedla a bolely ho z toho záda :-)

Měl jsem smůlu v nejhorších chvílích, litoval Evenepoel technických problémů v průběhu světového šampionátu | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/mel-jsem-smulu-v-nejhorsich-chvilich-litoval-evenepoel-technickych-problemu-v-prubehu-svetoveho-sampionatu
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jako upřímně, já vím že za to sliznu ale je to fakt trochu nuda..... prakticky dvě hodiny před koncem bylo na 99% jasný kdo vyhraje.
    CUKI
    CUKI --- ---
    dobrej závod Pogi jeho vesmírný standard 100km před cílem :-) A Healy top! Letošní "skokan roku"
    FIDA
    FIDA --- ---
    COCOBRYCE: ticho tam!:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    FIDA: to už je standart a né krása:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: souhlas, je to labilní vztekloun, občas by za to chování zasloužil flastr, jako jsou tam emoce jasný, ale...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: To ne že ne... Ale kdyby si nechal od cesty ty herecké etudy, tak to vypadalo, že má nohy minimálně stejné jako Pogi.
    A pak ten kyselý ksicht v cíli.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Tadej krása!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Remco zase remcal:) ale zas pěkně se dotáhnul a pak ten nástup....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Ben 3. !!!!:)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak ani Eddy mema obhajobu TdF a MS rok po sobe...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To úplně bolí se dívat na Remca, to je antireklama na cyklistiku.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Remco to celý potáhne, ho střídat na to nikdo moc nemá. Možná na těch pár metrech co je rovné. 4 kola. Loni v posledním už dost tuhnul, tak uvidime
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ty 2 skupiny až se spojí, to bude hodně silná skupina, i domestiku hodně. Otázka je, jestli se domluví tak, aby to dojeli. Ten okruh tomu moc nepřeje.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak dvojčka :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ten Remec je fakt marný
    Tohle je parádní trojčka
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pěkné :-)
    SUMAC
    SUMAC --- ---