• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CUKI: druhy bude Eltoro :-D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: no nevím přijde mi že kdo přijde do RedBullu.....
    2025:Roglič,Lazkano,Pithie,VanGils....... žádné úspěchy v RedBullu
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    CUKI: remcovi zas jebne v kebuli, podle mne na tak dlouhej etapak nema psychicky
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Nevím jaká bude časovka, ale Remco pokud bude ve formě dá i etapák. Zatímco Jonas se v poslední době zdál dost za zenitem
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: druhej bude Jonas, to je taky vcelku jasný.

třetí místo je to o co se jede
    CUKI
    CUKI --- ---
    DUKED: Tak kdo bude druhej a třetí? :-D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    KEIKIN: takzvaná Paris Nice časovka, Pluggovi z Vismi se to nelíbí
    a 2* Alpe d´ˇHeuz + několik novýck kopců, vypadá to celkem ok
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DUKED: no to bude zajímavé, ta týmová časovka:
    Už nebude platit, že se započítává čas čtvrtého jezdce týmu, ale časové odstupy budou udělovány zcela individuálně.
    A ta 14tka, toe slušná pila.
    DUKED
    DUKED --- ---
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    RICK: jako dobrý, ale musel teda jet pěkných pár hodin potmě (elapsed >15hx), to už mi přijde trochu masochismus
    RICK
    RICK --- ---
    taková ta posezónní nedělní vyjížďka

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: na to se historie neptá:)

Btw takových je spousta závodů kde je jen jedna, dvě etapy nespurterské Tour Down under, UAE tour, Tirreno Adriatico třeba.....
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: ono sice zní pěkně když se řekne, že vyhrál UWT etapák, ale v realu vyhrál jednu etapu. To celkové vítězství pak přišlo automaticky, protože ostatní etapy byly spurterské. To složení etap bylo úplně stejný bizár, jako závod samotný, tohle má být max dvojkový závod a ne WT, debilní inkluze :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Tohle je taky pěknej příběh.... dlouho amatér z kontitýmů co dostal šanci v 26 letech u PRT týmu a letos v 29 poprvé ve WT a hned vyhraje UWT etapák.

Paul Double
    https://www.procyclingstats.com/rider/paul-double#google_vignette
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: tak nezapomeň, že jsou to závody " za trest" :) konkurence pokulhává, ale to nic nemění na tom, že Magnieri je borec, v tréninku údajně s přehledem poráží Merliera, dokonce má i lepsí čísla
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jako tohle je WT závod....

0002
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To už začíná být trochu trapné :D

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    WERT: V tom bych problém neviděl, jak píše IV0, je to prostě o areodynamice. Sám mám 192 cm, ale jsem hubenej, čili trochu ano, jet za horskou blechou není úspora, potřebuješ před sebou někoho širšího typu MvdP, aby to fachalo. Jenže mám zas výhodu dlouhých nohou a když v kopci zaberu, tak vydržím dýl jet na limitu. Ne, nejsem závodník, i když asi od příštího jara začnu jezdit za Velo Club Cirkl místní jihočeskou amatérskou ligu, ať je prdel. Už jsem pár borců od nich na švihu potkal a jsou to fajn ogaři.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK: LOL!
    RICK
    RICK --- ---
    ještě tedy srovnání polohy

IV0
    IV0 --- ---
    WERT: Jeden z důvodů, proč silniční kola vypadají tak, jak vypadají, je aby se jezdec mohl co nejlíp schovat do háku jezdce před ním. Takže jedním z cílů je minimalizovat vzdálenost mezi tělem jezdce a předního okraje jeho předního kola. Kdo někdy jel v háku aspoň 40 km/h tak ví, jaký je rozdíl, jestli jsem 3cm za zadním kolem jezdce přede mnou, nebo 10 cm.
    WERT
    WERT --- ---
    JAZ: mozna jen meri 194cm a silicni kola maji geometrii sto let za opicema:)

Nechapu ze silnice nemaj 32" a vetsi kola... a ze ty ramy nejsou vetsi.
    Muj sjezdak je vetsi nez moje silnice.
    Snad tu rozhori poradnej flame!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam