• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Asi před dvaceti lety jsem dostal hned dvě. Prostě jsem byl účastník. Jednu Jednu v Chuchli za tím hornbachem jak je teď. Někdy v sobotu skoro v noci. Nikde nic a ona tambyla u jednoho výjezdu 30ka. No a pak ve Vysočanech do kopce na Prosek, když tam něco kopaly tak tam bylo 20. Tu jsem si nějak schoval na památku a trval jsem na tom ať mi tam napíšou i směr jízdy :-) Mám ji někde určitě dobře schovanou, jen nevím kde.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: fakt můžeš být pokutován, ale nemůžou ti vzít body
    PAN_SPRCHA:
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JONAS3: Tady bych byl opatrnej - cyklista se prostě musí řídit zákonem o silničním provozu i jako nemotorové vozidlo. Takže to, že nevíš, kolik jedeš, jde za tebou a když tě změřej, můžeš dostat pokutu a pokud máš ŘP, tak tě to bude stát i body. Kamoša takhle v Brně chytli na třicítce Městapáci, jel asi pade a stálo ho to desítku.

Já minulej tejden típal při rozjezdu po hovoru telefon a dával ho do kapsy a měl to za dva a půl. Hodně jsem se krotil, abych je nejebal a na otázku: "A co kdybych držel v ruce bidon?" mi nebyli s to odpovědět. Hlavně, že parkování 5 m od křižovatek, nevyhýbání se cyklistům a další motobordel je jim u prdele. Prostě Městapo...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Hrozná kravina. Minimálně u nás, a předpokládám že i tam, není kolo vybaveno certifikovaným rychloměrem. Tudíž nemáš jak zjistit, kolik jedeš, a proto nemůžeš být pokutován.
    Ostatně, na hlavním display compu rychlost nemám. Tepy, Watty, otáčky,... K čemu rychlost.;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Cyklista v Německu prosvištěl kolem radaru dvojnásobkem povolené rychlosti, trestu zřejmě unikne - Novinky https://share.google/FY3lUAjT650wOpEDZ
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: Spíš si myslím, že už měl fakt dost, ostatně norské duo se vydalo na stíhací jízdu cca 40 km před koncem a docela tomu dávali.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: zrovna u Abrahamsena bych necekal, ze jim do toho hodi vidle a prestane stridat. Aspon, ze ho karma dohnala a byl pak ve sprintu posledni :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MAESTRO_007: 2:51 je vidět, jak Vermeersch mávne levou rukou v takovém zoufalém gestu: "Serme na to."
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HUGH_BOYLAN: :-))))

VICTORY THROWN AWAY! 🫨 | 2026 Men's Elite E3 Saxo Classic Final KM's | TNT Sports Cycling
    https://youtu.be/tXUEBl2XO2U?is=n6SC6p_RgdK2ESVq
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nádhera dneska! Už jsem myslel, že to Matýsek nedá, ale ještě si něco schoval v nohách a ti šulini to IMHO dost prokaučovali, měli ho tak na dvě délky kola a najednou přestali jet.

Krásnej závod ale a MvdP to přeju.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jinak po loňských 6700 km jsem musel Lavinii hodit trochu do pucu. Většina toho není na první pohled vidět, ale péče proběhla a stanovuji si na letošek pokořit 6666 km, dá-li zdraví. ~500 km už mám na zimáku.

Lavinia Mk. I

Lavinia Mk. II
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Upřímnou soustrast stran maminky.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Pro mě je Pog naprosto emocionální záležitost páč já se na fandění profi cyklistice vykašlal po dopingovych skandálech někdy kolem roku 2010 a skoro jsem to nesledoval ale nebožka máti mi zničeho nic píše jestli se dívam že je tam mladej Slovinec, moje první reakce byla že jsem ji napsal že nemám čas a že na to kašlu at mě a cyklistikou neopravuje (dívali jsme se spolu na Tour a četli oba Armstrongovi autobiografii). To bylo na Pogove první Vuelte a pak ještě znovu po jeho první tour..., pak jsem ho začal sledovat a on sám mě vrátil jak cyklistice tak k aktivnímu ježdění na silničce. A s máti jsme na něj cumeli jak prohrál tour a ona to nedala s rakovinou..

PAN_SPRCHA: Jo jsem zrovna v CLR ve městě Hefei a tady muj kamarád plus cykloskupina kde je členem jsou ze Sanrema taky uděláni a i tady (!!!) je Pog prostě buh..Pog by měl být chráněny UNESCem.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DUKED: výbornej exponát do Tadej museum v Lublani.....teda až ho konečně otevřou, myslím že už teď přichází Slovinsko o hlavní atrakci.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DRAGON: No jo můj syn ho taky zbožňuje. Taky se narodili ve stejný den.o)))
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: Táďa je prostě boží, na tom se asi shodneme všichni zde. ;) A ano, zaslouží. Kanibal II.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no dámy a pánové, je to prostě goat jak hovado! Pogišu tady ještě pár věcí změní. Navíc takovej sympaťák? jak se chová k dětem fanouškům jak to cely bere, jak nekonfliktní je, to je prostě role model, který byl v cyklistice potřeba už delší dobu:) I FUCKING LOVE HIM!

omlouvam se za emoce, zaslouzi si je :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    "Z nenápadné etapy, která měla a také nakonec skončila hromadným spurtem, udělal boční vítr pořádné drama. Odjel Evenepoel, dorazil si ho Vingegaard a vše nasvědčovalo tomu, že budou úspěšní. Jenže necelý kilometr před cílovou metou při nájezdu na kruháč Evenepoel ve chvíli, kdy přehmatával na spodní úchop, vletěl do díry a skončil na zemi. Vingegaard odmítl takové prvenství, takže šanci dostali ti, o kterých se to před etapou předpokládalo. Podruhé byl úspěšný muž v dresu lídra závodu Dorian Godon."

Remco Evenepoel Crash Shocks 2026 Volta a Catalunya Stage 3
    https://youtu.be/2IUvbJcf5MI?is=SzbI_iIY1a2z2b-u
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: S tou Cipressou si myslím spíš to druhý, nikdo nevěděl, co má dělat, myslím, že ani sportovní ředitelé nestihli včas zareagovat. Ale po té chvilce zmatkování do toho začali šlapat, jenže to už se tam Pog tlačil zas na čelo, takže bylo jasno. Trek to mohl zkusit, vytáhnout Pedersena co nejdál, tým na to měli slušnej.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MvdP neskutecny zavodnik, i kdyz bylo videt ze je uplne mimo sebe a pri sjezdu z Cipressy se sotva drzel na kole, stejne jim pak celou rovinku pod Poggio stridal.
    Ale co ta Cipressa, myslite, ze tam vsichni cekali z ucty na Pogiho, nebo jenom byli tak vykuleni a nevedeli co delat, ze jeli prvni pulku vyletnim tempem? Pro takovy Trek to mohla byt obrovska sance neco zkusit.
    Pak nevim, jestli jsem byl jediny kdo to tak videl, ale Kwiatek dostal pred tim narazem do lampy od toho blba z Q36.5 dvakrat loket :/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    no nene fuj tabl...:///
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Fujky, snad budou holky v pohodě a brzo fit. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam