• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HUGH_BOYLAN: vítěz Amstelu a San Rema + 10
    .etap na TdF včetně legendárního triplu (časovka, sprint a horská) rozhodně ne věčně druhý, ale nejlepší nejde být pořád :-) zvlášť v takové konkurenci + návrat po zranění viz. MAESTRO_007

V Cyklokrosu do roku 2020 než ho přestal jezdit, byl lepší než MvDP
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: no na tom Dwars door Vlaanderen je to fakt zakleté. Vyhrával kde co a pak v roce 2024 se tam polámal a od té doby nic moc. V roce 2025 je tam porazil Powless nebo kdo, to tam byli na něho ve třech z Vismy. Tento rok vypadá fakt dobře, přál bych mu to :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ja ho jako respektuji, ake nikdy jsem mu nefandil
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Prostě je to takovej rest of the best, věčně druhej. Ale mám ho celkem rád, takovej správňák to je.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JAZ: To neni náhoda, uz to pochop 😄
    JAZ
    JAZ --- ---
    Ten Wout je fakt chudak zakletej, to uz neni mozny co se mu porad deje. Formu ale ma, pri trose stesti muze Pogiho s MvdP o vikendu pozlobit.
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: jj akorat jsem to ted dokoukal, ze to sem hodim :) zabavny ted, dvakrat dojeti velikani, jednou teda skoro a ted ho Ganna prejel :) jj ty dalkovy uniky jsou asi jen pro Poga a MvdP :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAESTRO_007: pěkně to načasoval.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak to vypada, ze Remcal se chysta na velke Flandry, je sice 1. duben, ale uz to hlasil i tym a mluvilo se o tom + pridal po roce nove video na youtube, kde si projizdi trasu Flander. obecne ty jeho videa doporucuju, nejsem uplne jeho fanousek, ale je to dobre natocene a vyborny vhled do treninku a mentality. pusobi sympaticky :)

https://www.youtube.com/@remcoev
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ty vole husty finish dneska :-)

INCREDIBLE FINISH! 🤯 | 2026 Men's Dwars door Vlaanderen Final KM's | TNT Sports Cycling
    https://www.youtube.com/watch?v=9XgZZFo47H4
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Asi před dvaceti lety jsem dostal hned dvě. Prostě jsem byl účastník. Jednu Jednu v Chuchli za tím hornbachem jak je teď. Někdy v sobotu skoro v noci. Nikde nic a ona tambyla u jednoho výjezdu 30ka. No a pak ve Vysočanech do kopce na Prosek, když tam něco kopaly tak tam bylo 20. Tu jsem si nějak schoval na památku a trval jsem na tom ať mi tam napíšou i směr jízdy :-) Mám ji někde určitě dobře schovanou, jen nevím kde.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    WYMA: Tož kecal. Možná body dostal, ale očividně za něco v autě.
    WYMA
    WYMA --- ---
    HUGH_BOYLAN: bodový systém byl zaveden zákonem č. 411/2005 Sb., s účinností od 1.7.2006. Ust. § 123a sice doznalo změn, ale ty se netýkaly této otázky, a už od 1.7.2006 platilo, že "Bodovým hodnocením se zajišťuje sledování opakovaného páchání přestupků nebo trestných činů, spáchaných porušením vybraných povinností stanovených předpisy o provozu na pozemních komunikacích řidičem motorového vozidla...."
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: No, začínám mít dojem, že jo. Ale pokutu jsem viděl a tu snad nezfalšoval. To nezamená, že by nás na kolech omlouvalo jezdit jako dementi, žejo. Snažím se být i vůči autistům vstřícný, poděkuju, když mě někdo pustí, nemotám se jak špína v kýblu a prostě se snažim co nejrychleji ze silnice zmizet někam do cyklobezpečí. A to se bavím tak o 5% tras, kde jezdím, když vyrážím pryč nebo se vracím, tam se silnici nevyhnu na některých místech.

Stran toho maníka, já bych teda za bílýho dne kolem školy 60 km/h rozhodně nejel. Kdo pak má ty děti sundavat ze špic. :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jojo, píšou tam u bodů doslova, že jde o řidiče motorového vozidla.
    .......asi je nejpravděpodobnější varianta že prostě kecal
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Hmm, tak je tam zmíněno motorové vozidlo, v tom případě nechápu, jak mu mohli sebrat body, protože na elektrokole nejel. MEA CVLPA. Zkusím zjistit, jak dlouho tenhle paragraf v tomhle znění platí.

§ 123a

Bodovým hodnocením se zajišťuje sledování opakovaného páchání přestupků, jednání, které má znaky přestupku podle jiného právního předpisu, nebo trestných činů, spáchaných porušením vybraných povinností stanovených předpisy o provozu na pozemních komunikacích řidičem motorového vozidla nebo že se řidič porušování těchto povinností nedopouští. Přehled jednání spočívajícího v porušení vybraných povinností stanovených předpisy o provozu na pozemních komunikacích a počet bodů za tato jednání je stanoven v příloze k tomuto zákonu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    361/2000 Sb. Zákon o silničním provozu
    https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JONAS3: Litera hovoří jasně - nikde v zákoně o výjimce pro cyklisty nevidím ani slovo.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak se měl odvolat, ale body za to dostal i tak. Kdyby se to nestalo, tak to tu nerozmazávám.

Nechtěl jsem spustit žádný flame. 5 let starý článek z Liberce mne neuklidňuje. Ale budiž, serme na to, hlavně opatrně.

A vůbec, radši se těšme na prodlouženej víkend, konečně by se mělo oteplit, tak svorně vyrazit kolomrdat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam