• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROZI
    ROZI --- ---
    COCOBRYCE: hookless nebrat, to půjde do pár let z trhu a jestli za nějakou dobu budeš hledat kupce, hůř to prodáš. Šel bych do DT Swiss. Já jsem s nima spoko a mají solidní podporu.
    Jen si dej pozor aby ti prodali jíž zkontrolované. Loni měli velký recall na QC check z důvodu podezření na možnou delaminaci. Vygooglis o tom tuny.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: a proč ne ty bontragery? se bojim, že u nich totiž skončim, navíc mi na ně prej Trek dá doživotní záruku a když je během prvních dvou let vodřu, tak mi je taky vymění - tvrdí propagace a AI.....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: tak tos mi nasadil brouka do hlavy:))))
    https://www.kupkolo.cz/zipp-303-s-carbon-zapletene-kolo-tubeless-ready-diskove_z112436/ jsou za super cenu, ale zase snad jenom na bezduše....se duší držim...

to začíná bejt těžší, než vybírat kolo samotný:D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: hookles teď jezdím, po počáteční nedůvěře teď žádný problém, závidím na nich, ostře ve sjezdech, a to mám přes 80 kg.
    Bontragery (tyhle) neber, mám je taky, jsou lepší ráfky.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    BEEBLEBROX: a jsou težší než bontragery
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    BEEBLEBROX: ty jsou ale hookles, ne? toho se bojim
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    COCOBRYCE: Zipp 303s
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    COCOBRYCE: Tak budeš jezdit jenom po zadním! :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: ma ty jsem koukal taky, ale měřič není součástí vnitřní osy, takže za mě nee:)
    HUGH_BOYLAN: nedám spešla na Treka!:) a hlavně ta cena, 32k jenom zadní, chtěl bych se vejít do 35k za set
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    COCOBRYCE: Co ROVAL TERRA CLX II?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: fulcrum doporučit nemůžu. Bude spousta spokojených uživatelů, ale žádný "servisak". DT Swiss je dobrá volba :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Visma je ted spatna i pro Vinegaarda
    ROMI
    ROMI --- ---
    JAZ: Ale hovno, at jede, muze to mit jeste bez velkyho tlaku vcelku asi naposled.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Confirmed: Paul Seixas will make Tour de France debut in 2026
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/confirmed-paul-seixas-will-make-tour-de-france-debut-in-2026/

Jinými slovy Decathlon tuší, že po konci smlouvy uteče jinam, a tak z něho chtějí vytřískat do té doby co nejvíc, ať to stojí co to stojí (ta cena je Seixasovo zdraví a rozvoj).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Legenda radí, jak vychovat šampiona v cyklistice: Hlavně nic nepřepálit - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-legenda-radi-jak-vychovat-sampiona-v-cyklistice-hlavne-nic-neprepalit-305199
    IV0
    IV0 --- ---
    COCOBRYCE: Požehnáno, nejlepší volba....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a ještě nějakej tip na ráfky - vypletený?
    zatím jsem našel :
    FULCRUM Wind 42 DB
    Bontrager Aeolus Pro 37 TLR
    dt swiss erc 1400 dicut 45 set - ale to uz je raketa
    strop je cca 35k za set
    VITI
    VITI --- ---
    COCOBRYCE: vsichni co je maji si je chvali ... vic nevim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam