• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DIOM
    DIOM --- ---
    imo je to letos na Giro samej nudnej patron a Vingo je jejich král :) navíc tam od druhé etapy nemá Visma konkurenci v podobě skoro stejně silné UAE ..ale bylo několik pěkných etap, to zase jo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROMI: sem hledal svoje selficka a nasel sem tohle ;))
    ROMI
    ROMI --- ---
    DRAGON: Kde jsi nasel moji fotku? 😄
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: taky ne, a přitom dneska toho Valgrena bych normálně viděl a užíval si to, ale letos to Giro ani nezapnu...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: Mám 1700 km naježděno, co ty?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Podepisuju.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mohl někoho zabít, vlítnul do nich jak totální nekontrolovaná střela
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLUTO: mesic mi prave prijde krute malo, cela sezona je imho presne ten trest, kterej by sakra priste byl branej v potaz, kdyby nekdo premyslel nad podobnou veci znovu..
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    DRAGON: Teď jsem si našel, že dostal měsíční distanc. Taky psali že "Vzdát kvůli ní museli mimo jiné favorit Wout van Aert či bývalí mistři světa Julian Alaphilippe a Peter Sagan.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLUTO: to je moc dobre, ted mel dostat stopku na celou sezonu, predjizdet takhle hnusne a zpusobit tolika lidem tezky zraneni je fakt na presdrzku, sport nesport.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JONAS3:
    DRAGON: To byl Filip Maciejuk z Bahrainu na Tour de Flanders v roce 2023. Dostal diskvalifikaci a tučnou pokutu tuším.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DRAGON: Teď si nevybavuji časový kontext, ale to je tak 2 - 3 roky? Mám i pocit, že to souvisí s tím pravidlem, kdy je zákaz jet po cyklostezkách, pruzích, chodnících. Docela to teď hlídají a penalizují.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jako tohle bych nechtel zpusobit, to fakt neudelal nejlip...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Včera jsem čekal, že Hirt něco ukáže, ne že by měl tahat Jonase s Felixem, ale nějaký kontrolovaný odstup. Ne že koupí ve 3. týdnu 11 minut.
    ROMI
    ROMI --- ---
    letos me to giro vubec nebavi nejak
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    To byl zase totální fail QS. Ještě tam byli ve čtyřech ale "takticky" nešli dopředu aby se Unibet a Lidl vyčerpali.... úplně to odspurtovali jako by před nima nikdo nebyl.
    PULKA
    PULKA --- ---
    JONAS3: During the crash at Classique Dunkerque, Pavel Bittner suffered a deep cut to his ankle," Picnic PostNL stated on X. "Stitches were necessary. Additionally, he sustained some ligament damage. As a result, he will not start the Four Days of Dunkirk. Pavel is now heading home to recover and let his injury heal

Picnic PostNL sees leader Pavel Bittner withdraw from four days of Dunkirk
    https://cyclingflash.com/news/picnic-postnl-sees-leader-pavel-bittner-withdraw-from-four-days-of-dunkirk
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JONAS3: nůžkama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam