• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    VOTA
    VOTA --- ---
    VOTA: Jo, nebo voni se jedou ty mistráky, co?
    VOTA
    VOTA --- ---
    To je zajímavý, jak se pořád rěší nedostatek termínů, ale nyní se skoro dva týdny až do Tour nic nejede.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Doufám, že půjde ještě nahoru a místo toho, aby dělal superdomestika, bude lídr. Pro začátek aspoň na těch týdenních etapácích.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Super a gratulky! Dobře on!
    DUKED
    DUKED --- ---
    Jj. Fakt paráda
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kurva hoši Vacek bedna
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SORBAK: drop down visor na helmě upřímně není něco co bych chtěl, přijde mi to nepraktický, navíc bude člověk vypadat jako kokot. Umím si představit jen něco integrovaný v brýlích
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    SMOKY:
    HUGH_BOYLAN: "The bike can even connect to Canyon's Stingr Smart helmet, with its drop down visor and data display."
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SMOKY: Jo, nějaký HUD do brýlí IMHO nejlepší alternativa.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: já teda koukám na watty celkem často, zejména při dlouhých kopcích, kde zas člověk tolik na cestu koukat nemusí :). Nicméně na silničním kole je standard předsazený cyklocomputer, jednou sem ho měl na řidítkach někde na půjčeném kole a koukat na něj bylo výrazně obtížnější. Moc si neumím představit, jak by někdo tohle mohl chtít. Za mne by byl super nějaký heads-up display v brýlích.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Lex Pogi, ASO nechce, aby Pog mohl vyhrát zelený dres, tak se mění způsob bodování za vítězství ve sprint etapach a rozmístění sprint prémii na trase
    Is the green jersey now Pogacar-proof? The changes to the Tour de France points system
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/is-the-green-jersey-now-pogacar-proof-the-changes-to-the-tour-de-france-points-system/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    COCOBRYCE: já si nemůžu pomoct, ale mně by to na kole sralo. Já když jedu, tak ani do kompjutru nekoukám, člověk se má věnovat jízdě a nečumet do displaye, maximálně tak pasivní zvukový signalizaci, ale nic vizuálního. Je to akorát zhoršení bezpečnosti. Ale jasný, bude se to dobře prodávat, stejně jako jiný nedůležitý, nice looking, blbosti.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Pěknej závěr a pěkně Vacek!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: Urska je pirko a ma asi 45 kg a tu to vyhodilo do luftu a byla v bezvedomi hned pri dopadu. ale tekda nekdo postoval ze pry jen lehka zraneni a je venku z bezvedomi. tak ji snad rychle pusti. Pog zatim jede a oba zavody jsou na stejnem miste v Locarnu, tak nema moc duvod panikarit pac cil je ve stejnem miste jako je jeji nemocnice.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: tvl, tak maj tam 30ku, to budou pokuty:-) Nepěkné, doufám že budou všichni v pořádku.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak Pogovi se prave dost silene vysekala mlada. na TdS, nechali je tam najet v plne rychlosti na nejaky zpomalovaci hrb nebo co to bylo. akorat tam pred tim alibisticky maval jeden poradatel, jinak nic.

Pro Peloton on X: "Tour de Suisse 2026 kadınlar yarışında bugünkü 2. etapta son km'nin hemen altında Urska Zigart, hız tümseğinden geçerken dengesini kaybedip yerde kaldı ve hastaneye kaldırıldı. 📽️ ...
    https://x.com/propelotontr/status/2067577152392905039

uz je v nemocnici ;I(
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Vacek v prvni skupine za Pogem spolu s GC!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Pog dneka 65k to go znudenej tak sel do solo uniku
    FIDA
    FIDA --- ---
    Škoda.
    Chudák Jonas, to mu asi na klidu moc nepřidá.
    Ale tak třeba to jeho žena nějak vymyslí, tududum;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam