• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FIDA: Von si ji zařídil spíš až do konce prázdnin...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: Sem dej tu jeho zprávu, co dál na stravu, jaký je šikula... ;) Teď hlavně ať srůstá!
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FIDA: Děsně...
    FIDA
    FIDA --- ---
    MUFLONEK: ten je ale šikovnej:))))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Manžel si na Tour zařídil nemocenskou.o))))
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    A co Otruba? Ten bude v každém úniku.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Je tu někdo kdo nemá Vacka ? :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    RICK: Já myslím že Jonas je v životní formě, což ale nic neznamená, když je tam Pogi. Kde kurzovní koeficient limituje k jedný v mnoha aspektech. :-)

Ale letos čekám, že uvidíme nová jména, pokud dostanou prostor.
    RICK
    RICK --- ---
    konečně...
    Four-time Tour de France champion Chris Froome has confirmed his retirement from professional cycling.
    The 41-year-old, who has not raced since last August, confirmed the news on Thursday in Barcelona at an event for Škoda, the car brand for whom he is an ambassador.
    RICK
    RICK --- ---
    Tak je to tady, sleduju zahájení a už jsem pěkně naladěn. Letos to je teda hrubo nabombené. Jonas by mohl mít problémy, nebo naopak může prohánět Pogiho? Spolufavoritů na podium je více. Co Seixas, může být v 19 při premiéře v TOP3? Co Remco a jeho zajímavá příprava, kdy od LBL nejel žáden závod? Pozadu nebude chtít zůstat ani Lipowitz a o lídra v týmu bude boj. Del Toro bude mít prostoru dost si myslím a bude dojíždět vysoko. Trek s Ayusem do toho bude taky šlapat, záda kryje Skjelmose. O zeleném dresu už ani nemá cenu psát :-D Češi nebudou rozhodně jen do počtu. No vypadá to na veleepickou Tour :-)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, 34 stojí, šulda jeden. Ale samo ho tam mám. Nejtěžší bylo poskládat ten zbytek.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: spíš 66 tam zbývá
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: To nejde. By tam měl bejt implicitně a na zbylejch 8 jezdců by mělo bejt 76 bodů. :D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Viděli jste ten jeho novej sestřih? Takový krásný vlasy měl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: leda spekulovat na haldobouračku jinak bude mít samozřejmě víc bodů než půlka pelotonu dohromady.
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: Uvazoval jsem ho nedat, ale nejde mi to ho nedat 😀 davam ho vzdy 😀
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Je tu někdo kdo tam nemá Poga? Uae nasadilo konečně team co je opravdu team, zadní sólisti. Pog tam má tři bodyguardy co pojedou na krev první týden jen aby ho ochránili proti větru a nervozitě. Takovej luxus gorilly nema nikdo, Polít, Florian, Wellens. Za nima bych to vyhrál i já ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    10 hop další

1
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: už je nás 9. Navrhuju pajcku vklad vítěz bere vše
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam