• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem ten klid zakřikl, to dopíšu a hned útok jednorožců na přední příčky

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní Tourmal zatím žádný velký vzrušení, ale líbí se mi, že má Visma zkratku TVL.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: no ono je tam teď ta šestka a pak týden nic
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak těch horskejch etap je tam ještě dost, i když přiznávám jsou profilem dost nemastné neslané. Ale to neznamená že se jim pogi a parně několik dalších neztratí o 20minut. Podle mě to byl kalkul, je nechat ujet, jen to trochu přepískly.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: není, ale ukazuje to že to že by tu etapu č.6. mohl ustát pak je tam pár etap kdy se na celkový nepojede
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jenže Vuelta není TdF. Na TdF jsou vždy ti nejlepší
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Zajímavá statistika :-)

Vacek si tak už splnil jeden ze dvou osobních cílů, oblékl si bílý trikot. Ten už nosil také na Giro d'Italia a Vueltě, což je úspěch, který se v minulosti podařil pouze Eganu Bernalovi, Tadeji Pogačarovi a Remcovi Evenepoelovi.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: toho Traena bych nepodceňoval, ten se umí držet v kopcích hodně dlouho.
    Dal i první desítku na Vueltě tímhle způsobem a to není ani rok.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Proste Vacek bude dal makat na ostatni
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: A co del toro?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jako že si lead's nechají ujet unik, to mě nepřekvapuje, ale o 13'?
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    SUMAC: del Toro to jeste dozene :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: no bílej dres. Ayuso odpadne ve třetím týdnu kdy Vacek převezme oteze, ty vedra atd. Nemá morálku. Seixas bude mít jeden slabej den a nabere 30 minut.Martinez to samé. Vacek bude každý den makat a hype kolem teamu ho požene dopředu že i na Tourmaletu, Gallibieru a Alp dHuez bude mezi favoritama s nějakou minutou dvě navíc. Skelmose pojede s ním na etapu a bílý dres. Ayuso bude v půlce třetího týdne doma.
    ROMI
    ROMI --- ---
    no ani jedno z toho se nestane vcelku si myslim, max, ze by se dostal do zlutyho na chvili. Ale zbytek je scifi
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Sem nám rýsuje několik zajímavých možností: Vacek může jít do žlutého páč je celkově lepší než tu dva před ním. UAE sjede v dalších pár kopcích Traena s Quinnem, ale Vacek se jí h může drzet, plus na něj můžou makat i Sklemose napr.

No a taky Vacek může dovést bílý dres až do Paříže páč časovku má skvělou a má 4 minuty náskok a dá se očekávat že bude i ve třetím týdnu mezi celém, junioři kolem něho si často vyberou den dva volno.

Plus v týmech teďka taky vedou tak to je další důvod aby se držel v čele páč mají auto ve předu kolony.
    ROMI
    ROMI --- ---
    a Simmons druhej a Vaceka obetovali pro Madse, Simmons mi prislo, ze toho moc nedelal na pokryti
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Mads zaslouzene
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Frigo nebo Vacquelin jim to vyfoukne jako tehdy Powles Jumbu
    ROMI
    ROMI --- ---
    to jsem zvedavej jestli to poserou dnes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam