• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: po loňské zkušenosti se bude imho držet za Jonasovým kolem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEIKIN: No bude to zas boj. Táďa se nemá kam hnát, takže uvidíme. Beztak bude zas nějaký překvápko.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: No ale když se dívám naten závěr, na třech kilometrech 200 výškových metrů. Možná by to mohl urvat i Seixas.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEIKIN: Já bych vsadil na Madse nebo Matese, jak píšeš, je to takové lehce klasikářské, ale jsou tam i dost nepříjemný kopce. Očekávám, že se bude zas od začátku jet doraz, protože hlavním týmům se nebude chtít nechat někoho odjet. Ale uvidíme, třeba se pletu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dneska by to mohla být hezká klasika. Nečekám, že se Pog požene za vítězstvím.
    Dneska má šanci Pedersen, MDVP, možná Del toro - co myslíte. Důležitý je poslední km.

ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Nad tim jsem zlomil hul uz loni nejak 😀
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN:
    ROMI: buďte rádi že tam nemáte Tiberiho, ten pořád jede, ale ještě ho nikdo neviděl a ve Velo má úplně čistou nulu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Ten se mi nelibil uz na giru
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: já tam místo Lipa blbec nacpal vyčpělého Arensmana
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Del toro, Lipo, Caracaz a jeste se mi vesel Pedersen, ale ozelil jsem sprintera, na toho uz nebylo 😀
    ROMI
    ROMI --- ---
    HELLISH: Blasphemy!! 😀
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak včera Lidl pěkně poebali. Půl minuty už měli stáhnout, kdyby jeli podlahu...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    jedu bez Tadeje, hyn sa hukáže:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: + kombo s del torem :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: v momentě kdy si tam dáš Tadeje za 34 bodů už ty nominace nemůžou být zas tak odlišný.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: zajíci se počítají po honu. Uvažuj taky nad body za win v etapě. Naopak v naší nyx lize všichni nahoře Tadeje mají. Mně tedy VDP včera katapultoval do háku na druhé místo. Mně spíš překvapuje, že máme docela stejné nominace.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: a to si tam mam dát místo něj gumový ksicht a zlatou helmu? A pak jim fandit?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: si myslím že to taky nevyjde. By museli zabrat ti za 8 nebo 6 bodů. Tadej nemůže posbírat ani teoreticky víc bodů než Jonas s Remcem dohromady pokud se jim nic nestane protože ten rozdíl mezi prvním a druhým v bodech za celkový pořadí je jenom 100 bodů.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Pockej na konci 🙂
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC:
    ROMI: sranda je, že všechny týmy z popředí bodování tam Tadeje právě nemají. nenašel jsem ho ani v jednom týmu z první stovky pořadí. ono těch 34 bodů je tak moc že ani to jak je očekáváně první v bodech to nevykompenzuje.

VELOGAME 2026 by Velogames Fantasy Cycling | Velogames Fantasy Cycling |
    https://www.velogames.com/velogame/2026/teamscore.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam