• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ROMI: Jasně, on si asi tu klíční kost zlomil schválně...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: podklouzlo mu to..tesne pred tim tsk cca minutu ho tipovali na čt jako hlavniho favorita. Vim ze jento nahoda, ale dnes mne ty komentare irituji..porad jsou vsichni na limitu, rozhodovat se bude v sobotu apod.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Se na to radsi vysral Vinge, ale porad nechapu, jak to tam vyvedl
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    A je konec. Tour už má jasného vítěze...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: hačecký
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak ving out
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Kdo to komentuje?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    komentator na čt 4 klasické dno. Toči názory jak korouhvička. Nejdřiv nejedou, pak jedou. V pohodě si je dojedou z hlavniho pole. Aby je nedohnali musi mit 5 min. náskok apod. Ted uz pomalu otáčeji, prej...ze skupina GC jezdců nejede :-(* - blijici smajlik
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Dneska tušim, že se to velmi rychle na začátku roztrhá a nakonec se to pod Col du Haag sjede a stejně si to urve Táďa, protože prostě Táďa.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: následující dva dny je podle mě rozhodnuto, proč šťavit síly na přejezdu krtinců? To je jen pro ty o nepotřebují řešit pořadí a naopak využijí toho, že je nebude stíhat splašený Pogi :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: no jenže zítra chytne jednou tolik, všichni ostatní se šetřili
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Koukám Pidcok stary lišák se zase vyvezl skoro až na bednu. Nabere 11 minut a pak chytne únik a je zpátky
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Jo, jasně, že to je fenomenální. Já tou nudou myslel souboj o žlutý trikot. Jinak jsou tam často velmi vypečené a zábavné momenty. Rozumíme si?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: no však se jim na to taky většina vysrala :-)

Pog je šampion, to je stav mysli, ten musí jet :-) ten pustí max vyhrát Del Tora v etapě a rozpláče tím i ty co mu nefandi .) a jak je to jeho závodění nuda mě taky lehce sere, buďme rádi že máme šanci sledovat tak úžasného závodníka. Je sympatický, útočí, prostě radost pohledet. Na Tour byl vždycky někdo nakonec dominantní. Teď je Pog, předtím Vinegard, Froome a jeho Sky, Contador atd. Poguv čas už se taky chýlí ke konci :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: tak když tu etapu nepočítají do celkového pořadí, nemusí se Pog nikam honit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA:
    ROMI: za mě přesně naopak. Borci jedou epickou bitvu 21 dnů a ta poslední etapa měla prostě úroveň a byla hodná královně cyklistiky, silniční tour de France, spanilá jizda. Šampaňské, doutnicek, úsměvy do kamery, průjezd přes zámecké parky a pak Elisejska pole, epická bitva spurteru co přežili Tour a šance se navzdy zapsat do historie. Občas únik téměř bez šance. Prostě oslava těch 3 týdnů. Nakonec průjezd výtězného týmu v objetí.

Minulý rok? dojíždí tam borci po jednom,, jak ve Flandrech, peloton rozbitý, "chudák" Pog co jede pod tlakem 21 dnů a posledních x horských etap naplno, tam musí závodit s WvA a chytat jeho nastupy, WvA co se na tu etapu "šetří" půlku Tour tam nakonec epicky zvítězí. Cirkus pro diváky a neúcta k závodníkům .))) Chápu že to tak vidím jako jediný tady a podle reakci v okolí je z toho většina nadšená, dobrá práce ASO .)
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak zase když někoho na několika stech metrech dojede o třičtvrtě minuty, tak je to zajímavý i samo o sobě, navíc kanibala už strčil dávno do kapsy. Pokud dojede do Paříže první bude se dělit o první příčku s Hinaultem 5x1 2x2. Toho nedosáhl ani kanibal. A pokud mu to vydrží dostane ho i počtem etapových vítězství.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: taky mě nebaví, ale rozhodně to nedegraduje celý závod.....ten prostě končil v sobotu
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tož když jede Táďa, tak je to svým způsobem nuda implictně. Je to prostě Kanibal Druhý.
    ROMI
    ROMI --- ---
    A musim rict, ze ty oslavny etapy me taky nikdy nebavily, loni to bylo fajn.
    CUKI
    CUKI --- ---
    CUKI: A z mě nejlepší a nejnapínavější tour byla v roce 2019, kdy se rozhodlo den před "nudou v Paříži" naprosto fenomenálně.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: To nic nemění na tom že to nuda a Tour končí nejpozději den předem. Kdyby to byl alespoň bod o zelenej dres, ale to už je taky rozhodnuto mnohem dřív...

Ta dlouhá časovka s nějakým kopečkem, by tomu dala jiný grády. Podle mě časovky na počátku jsou zbytečná nuda zbytku závodu, protože si většinou mohou to výtěství ty teamy už pohlídat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam