• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DIOM
    DIOM --- ---
    taky mi to prijde jako prasarna, uplne stejne je mohli otestovat pred dnem volna
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MUCHI: Za mne je to naprostá prasárna, protože prášky na spaní. Tour je brutální fyzický a psychický nápor, často si lupnou před spaním nějaký ten přášek, což je pochopitelné. A jak si dáš prášek, nemáš minimálně plnejch 6 hodin a někdo tě probudí (tím spíš už ve 2 ráno!), tak jsi totálně v pytli, můžou přijít obrazový a zvukový halucinace, můžeš padat, neudržet se na nohou, prostě jsi tím ovlivněnej a u takovýhodle sportu je to na kulku mezi oči pro organizátory. Stalo se mi to několikrát, vím o čem píšu.

Celkově mi přijde, že UCI organizátoři jsou docela sráči, vždyť to je skoro každej rok něco. Vrcholová silniční cyklistika není hod koulí na stadiónu.. Neumí si pohlídat ani to, aby jezdcům poskytli bezpečný podmínky pro průjezdy, viz Žigart.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Ale teda naplánoval to génius, všechno na jihu Španělska tam bude tak 45C celé tři tydny
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tadej Pogačar opens door to racing Vuelta a España, with royal blessing - Cycling News | Bike Reviews | road.cc https://share.google/Ns41zLWrxMjQqfsVZ
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ROMI: U Frantiku standartni chovani ve vsem.
    ROMI
    ROMI --- ---
    MUCHI: Ještě pred nejtezsi etapou, Decathlon prekvapive vynechali 🙂
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    ROMI: jj, nechápu... to by měli ráno jako jiný výsledky?
    ROMI
    ROMI --- ---
    MUCHI: Jj hnus a pak Poga v pet
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    Podepsali se na odstoupení Vingegaarda i dopingoví komisaři? - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/jonas-vingegaard-komisari-pad-konec-tour-de-france.A260719_200820_cyklistika_czo?h=855713EDC4782A470071013E8B03195A

Jako vzbudit ho ve dvě ráno je za mně prasárna.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: amaterina
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SORBAK: neposrali: mají bílej dres a delTorovu loyalitu.
    Dneska mu to podřídili a ztráta etapy byla toho výsledek.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    MUFLONEK: imho to uplne normalne posrali
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak jak vidíš úrazy se ani hvězdam nevyhýbaji... ano bylo to teoretické. Pogi je mimozemšťan.o)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MUFLONEK: to bylo fakt čistě teoretické...... čistě v rovině: Tadejovi se něco stane
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUMAC: Pomohl tahat Izáka pro bílý dres?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MUFLONEK: a co za to? Belgie nechá vyhrát Slovinsko ve fotbale? Nechápu co může Remco UAE dat výměnou
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUMAC: Řekla bych, že proběhla domluva.o)) a Remco si o to řekl.o))
    ROZI
    ROZI --- ---
    MUFLONEK: kurde, sledoval jsem jen přepis na PCS, tak to vypadalo v mých představách zajímavěji. Večer to musím projet.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kurva Pogu, chápu že nechceš vyhrát páč Jonáš je out a chceš to dát Izákovi, ale proč ze všech lidí na světě to dáš zrovna tomu cutalistovi, co se z toho ještě navíc raduje jako by to opravdu vyhrál. ???
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ROZI: Se domluvili. Bylo dost vidět jak divoce Tadej mluvil do vysílačky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam