• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    CUKI
    CUKI --- ---
    RICK: Jo, žádná aklimatizace a šílený vysílení. Špatně mi bylo už po cestě nahoru, ale vydržel jsem to až dolů. Slezl jsem z kola, zatočila se mi šíleně hlava, a všechno šlo ven.
    RICK
    RICK --- ---
    HUGH_BOYLAN: to já vím, akorát dle toho popisu jsem to pochopil tak, že cíl byl dole :-)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK: To je normální reakce, když ze sebe vyždímeš maximum.
    RICK
    RICK --- ---
    CUKI: z čeho poblil? změna nadmořské výšky?
    CUKI
    CUKI --- ---
    zejtra asi nuda ale pozejtří i popozejtří Alpe d'Huez může bejt solidní masakr v úniku.

Z koho kopečku mám dodnes husí kůži i když pro mě prostě končí o půldruhého kilometru výš.
    :-D

Vyjel (část vynesl) jsem to nahoru a sjel dolů na hardtailu a v cíli se pořádně zeblil...
    ROMI
    ROMI --- ---
    HUGH_BOYLAN: zatim se odpalil v kazdy etape to vypada dle sprintu :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: No, hory to rozčísnou.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Dneska se Mads možná zbytečně odpálil během etapy a na konci už mu to prostě nejelo. :(
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI:
    SUMAC:
    Tak on je teďka ten zelenej dres dost natěsno.
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm ten Pedersen je v tech sprintech v cilech nejakej marnej, bych ho cekal aspon do prvni petky, kor v takhle ocesany sestave. MvdP mohl dojet asi v klidu i druhej, kdyby to dojel :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    zabavna etapa, nezabavny vitez. Mads to moc moc hrotil cely den a pak na vrchniho sampona nemel sily.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    tak unik ve predu je silnej, ale Quinn Simmonds a MVDP delja vsechno aby to rozbili a nikdo tam nejede. a v baliku se udrzeli 4 spurteri (Mads, Kojiv, Phillipsen, Warenskold), Bittner a zbytek jsou davno mimo hru.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    dneska teda dost zabava, Pog je ted sam z celeho UAE v uniku?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Ten molitan měl bejt před obrubníkem, souhlas.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Kdyby tam ten molitan nebyl, dopadlo by to IMHO mnohem hůř, většinu té energie pohltil až on. Odpadl mi tip na top 5.
    Já jsem asi levák, minimálně na nohy. A zrakvil jsem se vždy v pravotočivé zatáčce. Jednou na MTB až tak moc že jsem to položil a o asfalt ubrousil celej roh na řídítkách a asi 2cm pedálu. Na RB bych asi skončil bez ruky, protože tu nikam neschováš.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HLavne ten instalovac žlutého molitanu ho zase sice dal na správné místo, ale jako předevčírem byl moc daleko a Lipowitz jak se klouzal tak si stejně zlomil klíční kost o obrubník a do molitanu narazil už zrakveny, stejně jak Jonáš.

Btw pravotočivé zatáčky já jako pravák taky děsně neumím a je jedno jestli jedu na kole, na bruslích nebo třeba kroužim v termice s kluzakem, do leva je to daleko přirozenější a prave zatáčky mi nahánějí hrůzu.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak vono asi ne všechno jde eliminovat... jasně tak asi mohli zavolat silničáři ať to tam srovnají, že se tam pojede TdF... .o))) všechno to jsou kompromisy...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Lipowitze je mi líto, dost smolný, ale kurva, pořadatelé by si měli trochu víc rozmyslet, jak postavit trať. Dyk to tam bylo hrbolatý jak sviňa.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Pog tam na stejnem miste malem padnul taky, ale je videt ze clovek co na kole vyrustal to umi lip nez biatlonista nebo skokan na lyzich.
    ROMI
    ROMI --- ---
    au Lipowitz ted zase jako Vinge
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam