• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FIDA: Klasická honička Carapaze. fenomenální.
    FIDA
    FIDA --- ---
    jo!;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dojede je ?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak Vermeesh a Wellens jsou uz ted mimo balik. Yates je v uniku, takze Pog ma k sobe na celou etapu Del Torra, Pollita a Felixe G.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Od pondělí se do Alpe d’Huez valily auta i karavany fanoušků, kteří obětovali další etapy, jen aby tu mohli být u velkolepého dvoudenního finále. Ve čtvrtek ve 14 hodin francouzská policie oznámila, že s výjimkou akreditovaných vozidel je pro veškerá další přístup na přeplněnou horu uzavřen.

Jak střevní chřipka a další nemoci rozkládají Pogačarův tým - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/tour-18-etapa-ohlasy-pogacar-tym-uae.A260724_070628_cyklistika_tm2
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jedou se tam dva dny, takze tam bude cela evropa v karavanech spat, nekdo i tri noci na tom kopci

Thijs Zonneveld
    @thijszonneveld
    ·
    25m
    Translated from Dutch
    Haven't even been at it for a kilometer on Alpe d’Huez. But already now: I've never seen anything like this. It's so ridiculously crowded.

hadam ze dani, holandani a belgicani uz jsou vsichni tedka vozrali a pokracuji s chlastanim kolem cele trate ;)
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    SUMAC: rikal Seixas ze se presne tohoto obava:)
    SUMAC
    SUMAC --- ---

Happy Alpe d'Huez day, aneb prvni etapa co jsem videl nazivo na satelitu.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    JAZ: Vcelku s tebou souhlasim, ale to "nedá čuchnout několika jezdcům v životní formě" úplně pravda není, prožíváme to hlavně proto, že to z 90% odsral Vacek (+ trochu Simmons, ale ten je trochu vychcanej a možná měl i víc štěstí, takže si jel pár etap na sebe). Gee a Verona makají spíš pro Ayuso/Skjelmose a Skujinše jsem popravdě ani moc nikde neviděl (ale tak je fakt že na to nečumím každej den 5 hodin:)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JOPS: vetsinu z nich pochytají fanoušci. Teďka je móda dělat si z papundeklu a igelitu koše jak v košíkové a závodníci to tam pak házejí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOPS: litter zóny je to slovo, který hledáš. Samozřejmě je pár výjimek.

Per UCI guidelines, athletes face hefty fines and point deductions if they toss gel packaging, bottles, clothing, or trash outside designated zones outlined by race officials. A handful of riders always seem to break this rule and get fined in every Tour de France.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem se tak trochu zamyslel :D

na TdF je celkem 23 tymu.
    kazdy tym ma 8 jezdcu.
    kazdy jezdec v prumeru vypije 10 bidonu za etapu

ty kraaaavo :D
    to jako podel trati vyhodi necelych 1800 bidonu?
    Kazdy den?

Doprdele :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Přesně.o) Chlap blije po závodech furt. Už vím, že ho mám nechat vyblít, a pak ho teprve mohu přivítat v cíli..o)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: zelený dres je prestižní a vyhrát jednu etapu je úspěch, ale chápu jak to myslíš. Jinak tady pěkné popsané to dojíždění úniku a taktické chyby, kdyby si chtěl někdo pročíst a divil se proč tak špatně zaspuroval :-) Pedersen se úplně vypráskal, ale sympatické že to prostě chtěl zkoušet :-)

Byl to mizerný den, jsem strašně zklamaný, prohlásil Pedersen poté, co přišel o většinu svého náskoku v bodovací soutěži | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/byl-to-mizerny-den-jsem-strasne-zklamany-prohlasil-pedersen-pote-co-prisel-o-vetsinu-sveho-naskoku-v-bodovaci-soutezi
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: Aha ci kráso to se bude Pog zase setrit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROMI: nic. Akorát UAE odpadávali jak hrušky. Jsou asi nemocní a aby to neskolilo i Poga a nakonec to celé vyhraje Remcal :-)

"Ze závodu musel odstoupit nemocný Brandon McNulty, už v prvním stoupání se trápili Florian Vermeersch i Tim Wellens a zcela v pořádku stále není ani Adam Yates.
    Vermeersch a Yates ztratili okolo půl hodiny, zatímco Wellens etapu dokončil na posledním místě a zcela vyčerpaný se ztrátou 43 minut."
    ROMI
    ROMI --- ---
    a o celkovy poradi se nic nedelo? Koukal jsem na highlight kratkej a tam nic
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Richie!! To je borec
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: dneska to bylo celkem ok. Ale jsem zvedavej na souboj Skjelmose vs Ayuso o celkové pořadí :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: zlenej dres je porad podium na champs elysees, to se imo pocita
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam