• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    Sledujete někde tu Tdf Femme? Nebo máte prosím odkaz na hezky sestřih? Děkuji.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Lukáš KUBIŠ skončil Okolo Dánska celkové 2. za Wout van Aertem. V etapách taky 2x druhý zaa WvA :-) .. pěkný výsledek
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Jakobsen přestupuje do Visma Lease, mi hlava nebere, se zbaví Kooijla a teď vezmou Jakobsena???
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: škoda že nedala ten vrchařskej dres, prej si pro něj šla
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Česká závodnice strávila téměř celý den v úniku, získala cenu pro nejbojovnější jezdkyni etapy a jako první Češka v historii vystoupala na oficiální pódium Tour de France

Historický výkon Nikoly Noskové! Jako první Češka vystoupala na pódium Tour de France | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/historicky-vykon-nikoly-noskove-jako-prvni-ceska-vystoupala-na-podium-tour-de-france
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    První trochu zajímavé přestupy. Landa do Euskatelu, Schmid do Q36.5.
    DIOM
    DIOM --- ---
    Nevyhrál Alafilda minulý rok jeden závod v Kanadě?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: To je mozne, na lucerne rikali, ze jeste dojizdel z natrenovani z minula pred nehodou, pak uz to pry slo rychle dolu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Prodělal jsem ho dvakrát a musim uznat, že mi to taky dost ubralo na výkonu. Prostě už neudejchám, co jsem udejchal dřív. Nicméně to přikládám taky věku. A kouření. Ještě 2 roky zpátky jsem pálil 40 denně. Teď si dám tak 10. A vlastně mi to přestává chutnat, takže se na to chci úplně vysrat, abych se dožil aspoň padesátky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já mylím že to zanechalo stopy v celé populaci, já to omezení mám doteď, ne třeba v takové míře, ale už se to nelepší :-(
    Covid ale nadělal paseku i n těch kteří ho třeba nnikdy nechytli. Stačí jen když přijdeš o svůj zavedej režim treniku a závodů... Vrcholovej sportovec je vlastně takovek autista. Potřebuje dokonalej řád aby ze sebe dostal to nejlepší. A ten řád zmizel. Nikdo nevěděl co bude.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Covid zničil kariéry mnoha sportovcům, toť se ví. Je to smutný, ale je to fakt. Pro vrcholový sportovce to muselo být peklo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: to jo ale pak se vrátil, už ne jako GC ale třeba v etapě na Alp d'huez dojel třetí. Po covidu pak sám tvrdil že přišel o část dechu
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Froome se ale docela hodně rozštípal, to asi mělo větší vliv než Covid.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: no teď, ale on odešel v roce 22 víceméně kolem třicátých narozenin.....to je brzo.
    Spíš mi to přišlo na covid, tehdy se po prodělání spousta cyklistů výkonnostně propadla. Sagan, Gaviria ale i třeba Froome byl pořád širší špička a po covidu už jen špatný domestik.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Tak Pogy má před sebou taky 2-3roky max.
    Ale vzhledem k tomu, že vyhrál co mohl, tak pokud dá jednu Vueltu, Jakkoli se umístí na další TdF, dojede si dvě klasiky, tak největší výzva bude překonat 35 výher na TdF. To dá tak za dva ale spíše těsně za tři roky. Zvlášť když druhou půlku tour bude dělat domestika :-D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ARXIE: On zvadnul už v Q-S. Ale tady si myslím, že je to prostě věkem, je už cyklisticky starý. Je mu 34, dnes je to na cyklistu už moc. Byla doba, kdy to byl tak akorát věk na GT, ale ta je dávno pryč. Na vrcholu byl 2018, 2019, i když tituly na MS získal až 2020 a 2021. Prostě už dávno vystřílel svůj prach...
    Tohle čeká každého, z té mladé rychlé generace, i Tadeje, dřív nebo později. Moc jsem zvědavý, jak se tomu pak kdo postaví...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Tiché loučení Juliana Alaphilippa, naznačil konec - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/julian-alaphilippe-se-louci-tour-de-france.A260728_173450_cyklistika_hava

neni vubec prvni kdo odchodem z Quick-Stepu zvadnul..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Talking about Tadej.

CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Jo to je snad jediný leader, který zároveň dělá i domestika. To tu před tím nikdy nebylo :-D
    respekt
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: Tož Mads je takovej druhej Sagan. Všichni vědí, že nemá smysl na něj něco zkoušet, protože si je namaže na chleba. To nic nemění na tom, že bodovací soutěž je zábavná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam