• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    ROMI: Zlatej Sagan 😀
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: Jo tyhle etapy jako včera nebo dnes ještě jsou ok, ale GC a dojezd do vrchu je jako koukat na MS v hokeji bez účasti NHL
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROMI: já přestal koukat :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak jsem zjistil, ze me ta Vuelta bez Poga vubec nebavi a nezajima, jako kdyby ji nejel, tak se o ni zajimam vic nez takhle
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kopecká do Lidl - Trek
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: Nerozumím "ne 4 ale teď už jen jeden"
    Jiná měl jsem k tomu i zlomenou kyčelní kost, asi 7 cm... Takže mi tam cca 1,5 cm zůstal nezlomený. A jak jsem se vztekal, že mi to nesešroubovali, že se to hojí dlouho, že to bolí. Přednosta, doc. Šrám byl hodně asertivní, když mi to pořád vysvětloval, že to prostě tak dělat nebudou. A jak jsem dnes rád...
    Je musím cvičit pravidelně záda, mít to protažené, aby to bylo volné, protože to umí udělat dost neplechu, když se to stáhne.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CUKI: Srnec má sešroubovanou už bederní a teď i hrudní... vždy tři k sobě. Resp. má tam nějaké klece.o)
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: ...Takže ne 4 ale teď už jen jeden :-)
    V naší medicíně to je největší prasárna. Mám kamarádku co dělá skoliozu a léčí často právě ty vyléčené pacienty standardními postupy. Dost často úplně zbytečně přistoupí na to že dva a více obratlů šešroubujou k sobě. Jenže pak o to víc trpí ty další. Naštěstí ne každej na to přistoupí.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: Nesrostou, jen to zvazivovatí. Jako ty mé 4 ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: musí to vyhrát, moc bych mu to přál, 3* nebo 4* 2. v GC už byl :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUMAC: Prosím Tě to s tou pokutou je satira od kanadské webu Cyclistparvo. Oficiálně žádná taková udělená nebyla! https://www.cyclingnews.com/pro-cycling/racing/2026-vuelta-a-espana-penalties-fines-and-yellow-cards-two-yellow-cards-and-a-relegation-handed-out-on-stage-5/#section-stage-8
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    COCOBRYCE: Ano I obratel. Můj muž ji měl teda nestabilní, takže ho operovali, ale při pádu si ukázal ještě spoustu nějakých výrustků, a ty musí srůst samy...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Jojo, Srnce už taky můžeš potkat na kole... Už měsíc. O))) Jsem na nervy...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: No nevím jedeš v balíku a před sebou nevidíš 2x dobře, pokud ho prostě potkal na poslední chvíli a zrovna v tu dobu pil, tak je to prostě nechutná smůla.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    SUMAC: tak koukám že má zlomený i sedmý obratel, to mohlo dopadnout dost šíleně pokud by to šlo dovnitř míchy a ne ven.

A Už jsem zahlédl i spekulace že pokud by měl rukavice a nebyl zpocenej na beranech, tak to mohl ustát.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Good guy won, tomu to fakt kurva přeju! Včera poctil Poga a dostal za to pokutu. Dneska výhra v červeném. Pamatuju jak jsem na něj ve Vejle a startu tour v Dánsku pokřikoval kdyz stal u nas a smál se a byl fakt super easy.

Daleko sympatičtější člověk než Remcal nebo Vingegaard
    DUKED
    DUKED --- ---
    Pěkné. Rogla super
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HUGH_BOYLAN: všechno se zahojí a sroste ale pokud byl ten otřes mozku těžký tak to může mít trvalé následky, snad ho budou monitorovat páč to je největší svinstvo jak známe z hokeje, NFL a rugby
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Takhle nasranýho jsem ho ještě neviděl. Doufám, že si posvačí zbytek monumentů, dá v jedné sezóně všechny 3 GTs a pak se s tímhle výrazem pasuje na Kanibala Druhého. Akorát místo metal paroháče tam budou prsty tři.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam