• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    [JONAS3 @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]

Jedno selfpromo. Škoda, že strava ty fotky tak przní. Takže tady lepší
    [JONAS3 @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu]

Jinak na tom je zajímavý ten můj dres. Příspěvek o přestupech jsem smazal, dal jsem tam víc informací, než bylo zdrávo. Ale pokud si to pamatujete, tak ten dres je další hint... A bavil se se mnou o tom i komentátor Eurosportu, co to tam celé komentoval. Takže nějakým způsobem je to už v povědomí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Velká cena Montréalu se jela na okruhu, který na závodníky čeká také na mistrovství světa.

Duel supertalentů v Montréalu vyhrál Del Toro. Evenepoel doplatil na svůj temperament | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/duel-supertalentu-v-montrealu-vyhral-del-toro-evenepoel-doplatil-na-svuj-temperament
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    To jsem ještě nezažil ale na Twitteru dneska všechny účty co na sebe celej rok nadavaji jsou zajedno, neutralizovat dneska poslední okruh je totální pícovina
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: UAE? :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: tohle byla parádní etapa a ten kopec na závěr vypadal strašně i v TV, navíc co víc si přát na Vueltě, "poslední královská etapa" vyhraná španělákem a GC vyhrál španělák ze španělskýho týmu ( moje guilty pleasure se plně naplnilo:)), o to se talijánům na Giru a frantíkum na Toutr může jenom zdát -aspoň zatím ( Lorenzo Finn, Paul Seixas )

navíc máme nového vítěze GT :)

nakonec super GT i bez Pogiho
    DUKED
    DUKED --- ---
    Landovi to nešlo nepřát. Hirt super

Kopec slušný diktát
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak ted uz to asi Enric udrzi!:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: takže to dopadlo úplně přesně podle očekávání
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: i kdyby to ted neudrzel, tak ma jeste dve sance na to mu to zase sebrat
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: běžně ztrácí tak tu minutu......a teď pojede Mas na maximum což hodně dlouho časovku nejel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ARXIE: Ano.
    Je strašné s tím žít, a vydržet do října. Ale boleslavákům by to mělo dojít, až ho potkají na kole. To mu mělo přijít včera nebo dnes, aby se líp hojil.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Doufám, že ho Rogla zařízne. A pak to bude maso další 2 dny.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak kolik dneska Mas ztratí na Roglu? a udrží Rojo?
    za mě udrží, reálně může ztratit tak 1:30, ale Rogla není úplně ve formě a Masovi Rojo dává watty navíc, takže ztráta bude něco přes minutu
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: tím ženským týmem si chce Lorenc jen spravit karmu :)

On je markeťák a moc dobře ví, že když už nemůže nabídnout kvalitu, musí o to víc tlačit do PR a reklamy. A podobných je spousta, když vezmu český cyklistický značky, tak nejviditělnější mi přijou právě tihle různí vykukové jako VIF, Posedla, Festka a podobní. Zatímco ti co dělají produkty v top kvalitě i v rámci světového měřítka (z voleje mě napadají Kalas, Lawi, Tufo, Penco, Superior, Acepac, Cyklostar, možná i Force), tak ti věnujou energii do vlastního vývoje a nezbývá jim čas exhibovat v médiích.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RICK: Lorenc pls..... víceméně celý článek je "rozhovor/placená reklama" s ním jako další propagace značky.... Jako VIF cením, že mají ten ženský tým, o tom žádná. Je to prostě součást marketingu do které investovali a teď brečí že by měli platit i diváci? :-) Celkově ta historie značky a jejich promo je celé lehce kontroverzní. Je to prostě 100% marketingový produkt. Čínské brýle za dolar a vybudováná image prémiové značky, občas ne úplně košer způsobem. V začátcích propagoval na webu jejich brýle jako součást Tour de France a jediné co udělal tak se vyfotil v brýlích VIF na dojezdu etapy atd. Atd.
    RICK
    RICK --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: proč? Vždyť jen za první polovinu roku má o dvě vítězství víc, než Biťák za celou kariéru, a to je o dva roky mladší. Teď sice řekl, že přerušuje až do Eneco Tour sezonu, aby dobře doléčil koleno, ale nevím, jestli je to jakkoliv důležitá informace :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: proč? ten je stejně season out s kolenem a uvidí se jestli se někdy vrátí v původní formě
    JAZ
    JAZ --- ---
    Koukám, že Pinarello bere Toma Crabbeho (https://www.procyclingstats.com/rider/tom-crabbe), takže moje obava, že Bittnerův podpis v tomhle týmu byl naprostý úlet, je čím dál větší...
    YANKEEE
    YANKEEE --- ---
    PAN_SPRCHA: já myslel velogames: že by mě zajímalo, jestli můj tym bez poga by obstál proti pogovi. nebyl na tom uplně zle...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam