• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    VRAN
    VRAN --- ---
    Potkal jsem v Praze jedno hezké Volvo

CADDY
    CADDY --- ---
    BISCUIT13: snad bys po nekom nechtel, aby sedl do yarisu mimo situace, kdy jde o zivot :-D Tohle vypadalo na nejake mlade borce na vylete a doplnovali piva :) Ja se zmohl jen na "Danke", pak mi jeste zatroubili na rozloucenou...v techto situacich me ma nesmelost a asocialnost trochu sere :)
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    CADDY: zajímavý. tohle jsem nikdy neviděl. crown snad v čechách ani žádnej není. asi je to sedmá generace a asi evropská verze, podle vzhledu tý přední masky, blinkrů a pozice řidiče :-)
    zasloužil by si asi lepší péči a na nákupy by mohli jezdit yarisem, ale zase na druhou stranu - auto má jezdit a jezdi yarisem, když máš doma "královskou" limuzínu :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    neni to uplne veteran asi, ale auto presne dle meho gusta :) Tohle jsem u supermarketu na malomeste fakt necekal :)

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    TOMMY69: jo, to je takova nejrozumnejsi motorizace do toho :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    CADDY: dohledal jsem, ze by to melo byt 454 cui, cili 7.4 :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    TOMMY69: tak to by mohla byt 7.4, nejhure 6.6 :) Mensi uz jsou myslim smallblocky :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: sry, I6...
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: Jo a je to rok 1977 myslim.
    A vedle uz novejsi RAM 3500 V6 Cummins.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Ten ZVUK!! A jak to strilelo do vyfuku! Ale zapomnel jsem objem, kazdopadne to byl big block...

BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    BISCUIT13: Krásné vozy!
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    napadlo mě, že jsem to sem mohl dát rovnou i s odkazem, kdyby třeba někoho napříště zajímalo:
    https://www.alltagsklassiker.at/...lid=IwAR3xgG967SdZl9PoqkbvVKpnOd5fUqZ8QqymKPFJvYmfhNTEmH7TAU9Za_A
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    V sobotu jsou Ameriky v Letňanech, že jo? Já teda budu na Fiatech v Tróji...
    CADDY
    CADDY --- ---
    V sobotu...pro me ma extra vyznam, to auto jsem na jare 2012 prodal a od te doby ho nevidel...takze jsme rad, ze je nazivu a kontakt navazan :) Akorat bych brecel, asi to byla chyba dat pryc...

BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    bylo toho víc zajímavýho a stálo to za to :-) o víkendu, sraz poblíž grazu
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Vymazleny Syncro

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam