• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KROJC: To mě vždycky nadzvedne, když někdo tvrdí, že vejtřasku plně nahrazuje a překonává T-810. Hovno leda.
    KROJC
    KROJC --- ---
    Vlekař na Klínovci dostali Pragu V3S PADku. Nic jinýho pod sloupy na sjezdovku nevyšplhá. https://www.instagram.com/p/Cs57xCAN23D/
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    '49 Mercury

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    TEAPACK: Tam jenom chybí kapota ;-)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PREDSEDA: tak zrovna PickUpy to maj celkem jasný =)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    TEAPACK: na který straně je předek? :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Tyhle ploutvičky před přední světla maj něco do sebe =)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Vcera jsme jeli s kamosem britskou orientacni rally kokorin. Cca 350km a 7hodin v kokpitu myho MG. Umisteni nic extra ale zazitek, jako kazdej rok, velkej. Vsem co mate stary, idealne britsky pekace, doporucuju se zucastnit pristi rok. MG to tenhle rok zvladlo taky bez zavady ( minuly rok mi vypadl otackomer do klina za jizdy, rok predtim se utrhla aretacni savle alternatoru, tak sme ho vazali a sponovali provazem), tenhle rok se jen utahli kola, a dolilo litr vody :)

CADDY
    CADDY --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Bentley

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KOZNIX: Ve ctvrtek ho taky vyvezu :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    LOVE_DALI: Mně kabroše taky nakulmoval kokot ve firemní fabii, co za mnou nedobrzdil. Z toho plyne jediné: zakázat fabie.
    KOZNIX
    KOZNIX --- ---
    KROJC
    KROJC --- ---
    LOVE_DALI: Takhle parkuju taky. Dobře to vypadá,pokec a kolega ve zbrani ti to neprcme.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Trochu z jiného soudku:
    https://twitter.com/Don_Vito007/status/1665780955502596096?s=19
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak tohle byla celkem sranda. Zakecali jsme se s tím týpkem. Takovej, mno, ušuntělej dědula, ale svoje auto miloval.
    Já tam přijel svým Saabem 900i, a tak jsme se po chvili přesunuli ke mě.
    Když jsme se rozloučili, šli jsme s rodinou nakoupit a jak jsme se vraceli, tak vedle našeho auto další Saab 9.3 a "Musel jsem vedle Vás zaparkovat. Saaby patřej k sobě".
    Takže další zákec tak na 20 min :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    LOVE_DALI: Ta přední značka asi nebude úplně oficiální :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    Z dalky vypadal jako opustenej, zapomenutej stroj. Ale urcite to neni pravda, protoze v kokpitu bandaska s nejakou provozni kapalinou, budiky ve 100% stavu, a vejfuk sofistikovane zakrytej konzervou aby neprselo do motoru..

Sakra, chtel bych to videt starovat a bezet:)

_UDO_
    _UDO_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam