• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KROJC: pěkný nezrezlý céčko, dávám lajk
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KROJC: Všechny plasty na tom autě jsou dobový a dokonce tovární – je to bodykit X-Pack z programu Ford RS, z něj je i přední spoiler a zadní křídlo.

Jediný, čím si nejsem jistej, je jestli to křídlo nepatří až na o několik málo let novější Capri Mk3, což byl ale v podstatě jenom facelift.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    KROJC: Vkus je jedna věc...
    Ale je-li to dobově správně, tak je to v pořádku.
    KROJC
    KROJC --- ---
    Je to v normě?

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    PREDSEDA: Hehe, tam jsem se byl projít, bydlím o vesnici vedle.

A ta Octavia před tím Benzina kamionem vypadá jako moje první auto.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Nějaká sranda dneska v Královicích

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GECKO: dobry, nejsem v haluzi. Me to prave prislo hrozne disporporcni. = )

Ty symetricky cela sop prave naprosto bozi! Neznam snad jinej vuz kterymu by to proslo. = )
    GECKO
    GECKO --- ---
    HEINZZ: Jasně, že je zúženej. Pomalu o půl metru. ŠM měla dvojitý sklo se sloupkem uprostřed. To neotvírací okno vzadu je z něčeho úplně jinýho, mohlo by to být boční okno z ŠD, některý podle obrázků na netu měly plný neotevírací okna. Jinak mimochodem, ŠM/ŠD je zajímavá tím, že přední a zadní čela jsou identická, liší se jen osazenými světly a existencí/neexistencí mřížky chladiče.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PREDSEDA: Jak strašnej? To je úplně boží ☝️😀
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ..neni ten zadek z ŠMka zuzenej? To bylo prvni co ma napadlo..
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    GECKO: velmi správně. Okna jsou taky RTOčko.
    GECKO
    GECKO --- ---
    PREDSEDA: Aha... já chvíli přemýšlel, jestli to není nějakej dobastlenej Robur nebo něco tak... Tohle vypadá, že poskládal díly nalezený v kopřívách v opuštěným ČSAD. Ty poklopy dole vypadají jak z RTO, okna si nejsem jistěj, ale ŠM/ŠD mívaly ty odsunovací okánka někdy trojdílný, ale asi i dvoudílný, mohlo by to být taky z RTO. Dveře ŠD11 nebo RTO, zadní světla a panel kolem nich a jsou ŠM/ŠD. . STřešní dekl bude taky z autobusu. Jen z čeho je ten zakulacenej zadek teda netuším... Že by to takhle pěkně vyrobili na koleně se mi nezdá.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    GECKO: no strašnej :)

GECKO
    GECKO --- ---
    PREDSEDA: Bastl?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hádejte

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Z jiného soudku

CADDY
    CADDY --- ---
    to mi pripomnelo, ze na nyx jsem nedaval svoji historku z vikendu, to jeste napravim...ale hodim to sem: [Fotky aut: vlastní, služební - V čem si NYXáci vozí p*del ] :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BANKMACK: och, to je nadhera...hlavne ten zeleny...ta modra je teda hezci barva, ale ja mam slabost pro auta bez vinylu (zvlast, kdyz je ten vinyl cerny, to mi prijde, ze to vzdy srazi...)...

Tohle neni moje, mam to jen jako nahradni vozidlo a pak to predam dal, skoda, ze jsem o tom nevedel drive, hlavne kdyz jsem jeste mel '71 Imperiala, musi to byt nadherna akce...a pro fuselage bodies mam proste slabost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam