• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    LEVOS_BOB: trosku me mrzi, ze na UAD neni moznost M/S, proto pouzivam spis ted NI passive EQ, coz je mass pass od Softube
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: "cim vic signalu do toho pustis, tim vic to barvi" - hmmm to sem nevedel... ja teda na tube charakter pouzivam manley vari mu, ze mu davam trosku vic ten input gain... a po nem massive passive
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: tyjo super, dik za rady fakt, zatim to vzdy byl takovy pokus omyl :) .. na ten gain jsem treba skoro vubec nesahal :)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    NEOTO: MP mam a pouzivam vyhradne na mastering.. "docela v nem plavem" - on je totiz dost nenapadnej, a to lidi mate.. neni to tak ocividny zvukove jako treba parametricky ssl eq.. MP je broad stroke eq.. sirsi tahy stetcem... ale umi to teda luxusne.. krasnej highend... pokud bych mel 2x octo a ne 2x quad processing tak bych ho pravdepodobne pouzival i na mix busu misto pultec eqp1...
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    NEOTO: krasne barvi, hlavne super na mastering.. hw funguje tak, ze cim vic signalu do toho pustis, tim vic to barvi, protoze je to cely lampovy.. takze abych to shrnul, pouzitelny idealne na mastering, nebat se tahat za celkovy gain, a krasne otevira cely mix..
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    mate nekdo zkusenosti s manley massive passive, popr. na co ho nejvic pouzivate ? mame ho uz nejakou dobu, ale jaksi malo tutorialu a docela v nem plavem :) ... snad je to auditko i na takovy blby dotazy jak tento, kdyztka me smazte :)
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    wauu super auditko :) pecka
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: Lexicon za 199 ecek v akci ted...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Zbejvá mi ještě stovkovej kupon a za 99 Éček je pro mě ten Lexicon no brainer.

LEVOS_BOB: to bych právě potřeboval zjistit…
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jinak hledal jsem nějaký tipy a triky na použití EQ Helios a našel jsem tohle srovnávací video. Prvně mě fascinuje, jak zběsile s tim kroutí. Zisky třebas 12dB mi přijdou fakt jako extrém. Jsem asi srab, ale takový zásadní změny mi vždycky připadaj jako záchranná snaha špatnýho náběru. Aspoň s tim pocitem jsem žil… Občas ale když vidim Into the Lair, tak se s tim Pensado taky moc nemazlí. Jsem nějakej naturalista asi.

Using the Hardware and Software Helios Type 69 EQ
    https://www.youtube.com/watch?v=AiA116Tjf5E
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: ja ted bral ve sleve Little Labs VOG... se dvema kuponama bratru 49 ecek pohodex... dobra vec na vydolovani lowendu z niceho..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to asi neni ne?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JInáč na únor je další promotion akce. Počkám, až mi přijdou prachy a vemu Lexicon 224.

Current UA Promotions
    http://www.uaudio.com/promotions.html

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Aha, oni už to založili! Suer! První věc, potřebuju jenom audio drivery na Apollo. Nemůžu to za boha najít. Nepotřebuju DSP, plugy. Chcvi aby přes to hrál VLC player. To je všechno.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Ahoj!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam