• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Nevim. Jenom se ptám.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to se mi teda jeste za 4 roky nestalo.. neni to tim ze koupil janevim octo satellite a k tomu ma plugy na vyber??
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hele teď někdo v UAD Users Fb Group:

Today is my UAD Anniversary day! 1year with uad) Get 6 plugins bundle offer. From uad plugins i have only classic bundle + la2a collection,1176 collection, 33609, presision multiband and cambridge eq. Planing to get Ampex…. Blablabla

To vám taky po roce poslali nabídku na volnej výběr plugů? to je běžný?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: ted zas nechci ten jejich online shop nakej cas videt hehe..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle byl červnovej discount vloni. Modlim se, aby to bylo i letos.

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    96 kanálů Neve 88RS. Takhle bych si to představoval. :)

Testing 6 UAD 2 Octo Cards In a Mac Pro With Cubix Xpander Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=M5z53A5RW7I
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Čekám na červen, prej maj bejt plošný slevy… Wishlist mám. ;)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Si tak uzivam ten Curve Bender kazdej den, krasne sem se s nim szil a ted koukam 'demo 4 days left' .. sem uplne zapomnel ze budu muset este hrabnout pro penezenku hahahahaha... budu muset no ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jojo já to docela používám. Opatrně, ale přesto používám. Nikdy jsem to ale neviděl namalovaný.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: s 50Hz to jde taky, funguje dobre na flat kick..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    EQ curve pro hodně populární Pultec trik. Poprvé co to vidim takhle naměřený.

LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hiphop, elektronika... tip: kdyz se vypne stereo-link tak (se rika) to ma imaging hodne blizko HW... jako tendle badboy jde na mixbus okamzite..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: A přibližně na jakou muziku to používáš? Elektro? Nějakej bigbít?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    ..kks prave se totalne udelavam z toho curve bendera, tyvole.. to je presne jedna z tech veci co pouzijes v kazdym mixu, NA kazdym mixu... zajimavy vono to ma ty frekvencni body tak nak mezi tema u massive passive, takze by se daly obe eq doplnovat, ale teda jak ten CB NAJEBE sound to je husty jak svine... frekvence fakt muzikalni, jednoduchy na ovladani..

vim ze treba muj oblibenej mixer Tom Elmhirst ma CB na mixbusu s manley vari mu, a ted uz docela chapu kde bere ten svuj sound.. je to fakt charakter toho eq.. kks nema chybu.. 100% donedeal

na to se pouzije ten €25 kuponek...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: je to neco jinyho nez massive passive to jo, vic konkretni a to se mi prave libi... drive ma neskutecnej... chci ho na mixbus za manley vari-mu.. ty abbey road emulace znam, curve bender ma na vyber vic frekvenci, hi/lo filtry, a M/S v ty uad verzi mi prijde prave na mixbus luxus..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já s nim měl pokaždý největší problém, že byl až moc selektivní i při nejširšim Qčku a nedařilo se mi zněj dostávat jenom široký kontury. Pokaždý mi "vytáhnul dopředu" něco až moc konkrétního. Jestli to teda dává smysl… Jinak vim tady v ČR o tom Summing boxu plus o Zener Limiteru. O Curve benderu jako hw nevim. Zkoušel jsem jenom tyhle emulace a už je to něco let. (edit: a ani to neni to samý jak tak teď koukám..)

LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hehe mel sem to samy... no ted teda silne premejslim o tom curve benderu..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Tak ja se tim zivim, takze me to zas tak extra neboli. Spis v tom online shopu bojuju s pocitem malyho kluka v cukrarne. Nejradsi bych jel odshora dolu. ;)
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LEVOS_BOB: Presne.To se taky da.
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LIQUID_SOUND: nevim..dostal jsem slevovy kupon nekolikrat jentak... A i kdyz jsem kupoval ve sleve plus se slevovym kuponem, dostal jsem dalsi slevovy kupon. Spis mi prijde ze se me snazi stale lakat kuponama k nakupum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam