• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 33609 mi zije na grupach a PIANU!!! ale nepouzivam na nem ten limiter..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Po tom co jsem ten 33609 koupil, jsem si tu s tim hrál a moc jsem z toho nadšenej nebyl. Klasika na nějakejch smyčkách atd. Ale teď už s tim dělám nějaký serióznější věci a je to prima. Testování je na hovno, všechny věci je imo potřeba zkoušet v boji.

RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: to potom daj vediet, ako sa ti javi 33609 v porovnani s HW.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: nic! ode me letos neuvidi ani cent hehe.. letos budu vic investovat do modularu..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak co jste kolegove poridili pres svatky? ;)

Urval jsem Sonnox Limiter a s kuponem pak Neve 33609. Ten mame ve studiu jako hw. Tak jsem zvedavej, jaky to bude.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Má na uadím webu nějakej smysl wishlist? Třeba že by mi sami posílali akce na vybraný věci resp. věci zařazený na wishlist... To jsem asi naivní že jo? To je jenom tak bokem, že to tam mám přichystaný, kdybych tápal co jsem to chtěl...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kdyby někdo vůbec netušil, tady jsou nějaký zajímavý tipy a triky na LA-2A Collection.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: Já si asi hodlám dát ještě Sonnox Limiter V2.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAVENIUZ: taky tak!
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: do konca roku som si ich uz zakazal. :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: ja poridil ten Zener limiter a hned mi poslali kupon zmrdi hehe
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hergot kde ty kupony porad berete?! :D
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    No i ja si asi neco vyberu, mam kuponek na 25 ecek tak neco za tech 99.. mozna ten harmonizer..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: Hergot příšlo mi že to bylo za 99 a teď už 179... Nechávám to na ráno. Bůh ví co bych po dnešnim večeru koupil... Nicméně i tak jistě vyberu.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: 1073 mam, je super. Akurat ozaj velky zrut DSP. Pouzivam skoro na vsetko, ako prvy plugin, Ale hned aj vyrenderovat a vypnut.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kamarádi tam je věcí! Přemejšlim nad těma magneťákama nebo Sonnox Limiter v2. Jen zachovat klid... ;) Akce je platná do konce měsíce. Navíc ty vánoční akce jsou stejně nejlepší.

Nicméně Neve 1073 už levnější imho nebude. Za €99 to vezmu. I mimo wishlist. Hodně to lidi chválej. Nicméně jedna instance jeden DSP chip... :)

Ale jsou tam i český Albert akce. Třeba SSL 4000 Series Console Bundle z 449,00 € na 448,00 € ;)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Jo, oni to nasadzuju americkeho casu. Uz su zlavy. Esteze ma donutili predvcerom minut vsetky vouchery... :-/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Uz to tam prej je! A ja sem bez dat a U hrocha :)/:(
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to je jen teaser!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Přišli jste někdo na smysl toho mejlu? To je nějakej napínák/připravovák na to co se bude teprv dít, nebo na jejich webu blbě hledám?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam