Jinak včera se mi stalo, že jsem na jedný kamený planetě havaroval. Ony jsou na tomhle typu planet obří jeskyní systémy a dost často taky žíly vzácnejch rud. Nedával jsem pozor a letěl jsem rychle, no.
A teď strach, zmatek, co s teď s nelétajijí lodí uprostřed pustiny. Jsem musel sebrat jen to nejnutnější a vydat se hledat věci na opravu (na těhle planetách taky nebejvá všechno). Ploužení se přes jeskyně (když vyšla hvězda, protože teplota pak byla dost vysoko a taky pro suroviny pro přežití) a hledání obchodních základen, kde by se daly koupit věci na opravu. Po cestě jsem objevil i dva pohřbené monolity..
Nedokážu popsat tu úlevu, když jsem po třech malých osadách našel tu větší, kde je byl vedle obchodníka i maják. A jeden z prolétávajících obchodníků měl to, co jsem potřeboval.
Jo a trvalo to tak celé přes půl hodiny. Ale v jeskyních jsem našel i jednu velkou vzácnou věc :)
Atmosféra se dala krájet (grafika, díky ní i ta nehostiná planeta měla koule + hudba na tom funguje bezchybně) a musím říct, že tohle jsem ještě v žádný jiný hře teda nezažil.