• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve tak ja furt jedu po lince,sem si rikal ze toe naky divny,dyz narazim furt na takovy obyc planety. ani ne moc travy,ani ne moc zvirat,zadny super suroviny :D
    http://gameranx.com/...679/article/no-mans-sky-explore-these-types-of-star-systems-for-rare-rewards/
    SVORO
    SVORO --- ---
    Další BTW našel jste někdo Scan tech do lodi?
    SVORO
    SVORO --- ---
    GORDHART: v poho ;D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SVORO: A dokonce jsem to plusoval. Ach jo :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    GORDHART: Je to pár příspěvků pod tebou ;)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    btw kratce po startu zacaly vznikat mody. od kosmeticktch uprav az po regulerni cheaterky :)
    tak pokud si nekdo chce experimentovat se zkraslovanim tak...
    http://nomansskymods.com/
    SVORO
    SVORO --- ---
    BTW už jste objevili planetu s Kostičkama? :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hele, zatím to jde vlastně spíš dobře. Sony tlačí na indie skupinu aby si pohla, nabrali raději i nový lidi a makají. Vedle toho je tu tlak lidí, co to hraje a koncept se jim líbí a příval peněz od nich (motivace + podpora). Ten tlak kritiků je OK, protože na tý hře je hodně věcí nedotažených a teď mají prachy, mají lidi, tak šup šup makáme.
    Forma i struktura tý hry je v pořádku a funguje, oni na tom můžou dál stavět a hra může bejt jenom lepší. Nedělám si z toho hlavu, já své dinosaury dostal.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    VICTIM81: uzjite si preklepy ja musim bezet na nakup.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SVORO: tak ona kritika NMS je na miste. je rada veci za ktere je lze kritizovat a nejde jen o technicky aspekt ktery je katastrifalni. to ze to jede mi relativne bez velkych problemu neznamena ze to je momentalni stav vetsiny lidi. ten je v prumeru horsi. rade lidi to nejede vubec. starsi CPU bez konkretnich instrukci SSE byly uplne neschopny. patch co vysel cca pred dvema dny jako experimentalni na steamu by mel radu veci opravit do priznivejsiho stavu. ale to je jen jedna stranka veci... ta hra porad nema vsechno co rekni ze bude mit. na redditu byl vcelku pekny post od cloveka ktery prosel vyroky vyvojaru a porovnal to s tim co je ve hre... a neni to vubec lichotive. presto ze jsou tam veci ktere podlehaji vylozene proceduralni generaci.. neboli neni mozno tvrdit ze je hra neobsahuje jen na zaklade toho ze je zatim nikdo nevidel. je rada veci a hernich mechanik ktere ve hre proste dle vseho opravdu nejsou a to ani na zaklade tvrzeni lidi kteri se dostali dale v postupu hrou.
    zde odkaz na zalohu onoho prispevku
    Where's the NMS we were sold on? Here's a big list of things that are missing from the game, complete with source links for everything and quotes. Also, an unpleasant revelation concerning how the game is being advertised. (LONG post) : NoMansSkyTheGame
    https://archive.is/V5Zns
    uzivatel ale svuj reddit acc smazal. urcite ne protoze by nabyl presvedceni ze ma vsechno spatne.
    nabizi se dve moznosti proc. but mu nejakej fanboy hacknul ucet a smazal ho. nebo dostal od te vysinute fanboy baze tak nechutny zaval PM ze se to vsechno radsi vys...
    a to vede k tomu co jsem jiz zminil... ta hra vyvolala v lidech extramni hype ktery vede k extremim reakcim jedne ci druhe strany barikady. v tomto ohledu je dobre videt...
    I will now talk about No Man's Sky hype for about 40 minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=JCG9YLeIB98

    TB je kritik se kterym ne vzdy souhlasim ale protoze to je studovany pravnik tak je to krytik ktery si sakra dava zalezet na tom aby nerekl neco co neni pravda a nema jak dolozit. takze co tam zazni na necem pevnem stoji.

    NMS ma tedy hoodne kostrbatej start. neni divu ze je rada lidi zklamana a to z rozlicnych duvodu.
    nezbyva jen cekat jak dobre a efektivne hello games zvladne prvni tydny a mesice aby si zachranili tvar. ja osobne to zatim vidim nadejne. ale do te doby ta hra muzu radu hracu ztratit. a ztrati.

    a tom svetle je asi zarazejici ze me ta hra zatim bavi. presto vsechno co ji lze ted vytknout. a i presto ze moje momentalni napln ve hre je hledani posledni life formy na planete a ta sfine nekde schovana a vygenerovana v poctu jednoho kusu me ted paradne sere.. a az/pokud/ ji najdu tak ji ani nezabiju a v klidu a miru odletim.

    zeptne vzato.. oni museli byt moc radi ze meli veceku noblesni duvod odkladu. duvod ktery dale podporil tvorbu hype. protoze oni by ten odklad museli jinak udelat sami. a ty cca 3 mesice byly ocividne malo. melo to byt aspon 6.
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOJZEE: No právě, že ne pokud si účtovali cenu jako za AAA titul tak nevidím důvod proč bych si měl libovat, chtějí za to raketu tak můžou očekávat pálku na zpět no ne? Navíc čím víc toho na vývojáře hodíš tím spíš máš šanci, že něco změníš nebo do hry přidají na základě tvé zkušenosti doporučení ;) To je výhoda indie studio oproti velkým molochům :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vždyť ona to je relaxační dobrodružná adventura s craftěním a objevováním. Má to poezii podobnou filmům Karla Zemana. Tohle budu mít na disku pořád, protože prostě mne to baví, před spaním je to lepší než nějaký seriál.

    A jeslti mi do toho přidaj pak i další věci a i teřba placený DLC, proč ne, nejsem proti.

    Hele a všimli jste si včera toho malýho patche? Já jsem okamžitě zjsitil lepší výkon ve hře teda.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SVORO: chapu vyhrady, zas si rikam, ze takovyhle ambiciozni konceptuelne novy hre od ministudia se musi leccos odpustit. ale kdyz to prestane bavit, tak to prestane bavit. ja bych osobne opravdu ocenil speticku multiplayeru, ale bojim se, ze jestli s tou hrou nekam jeste pujdou, tak timhle smerem asi ne. podle me jeto skoda, i kdyz to je uz klise.
    SVORO
    SVORO --- ---
    ADMIX: Tak já jsem to bral kvůli, prvotním pohlcení hrou nějaký 50+- a pak, že to zapnu když se mi nebude chtít hrát něco složitějšího nebo jen tak něco na půl hodiny... Jako walking simulátor dobrý stejně jak Arma 2-3.... fakt škoda těch pár věcí, který nejsou až tak user friendly ani intuitivní... tedy pro PC hráče, přeci jen v tomhle jsem zvyknut na lepší "komfort"
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    konečně dinousaři! Pobíhal jsem s nima ve vysoké trávě a krmil je, mám jich tam celý stáda!

    /ani jsem netušil, že tyhle tužby mám, ale mám a nyní i naplněny!/

    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nektery ty lode jsou naprosto kulervouci, jen skoda, ze jsou taky pekelne drahy
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SVORO: Mam castecne podobny dojmy, ten exploration content tam rozhodne je, ale jinak je to mnohem vic repetitive nez bych u takovy hry cekal ... jsem zvedavej jak dlouho to vydrzi bejt zabavny :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    K Milestonům.... jsou děsně na prd asi jako reputace u frakcí najednou jí máte ani nevíte jak, ale všechny milestony se počítají do ještě jedno většího Milesotnu (jestli jsem se nepřehlédl) když se podívat na Journey (bo jak se to píše) jak tam jsou Milestony tak úplně dole je jeden, který dáva něco jako "rank/reputaci" neb při jedné konverzaci jsem si všiml, že je tam možnost pro rank Galileo a výš, jenže podle stylu hry pokud člověk splní všechno tak mu ten hyper rank bude stejně k prdu... :(


    Z NMS začínám mít dost podobný pocit jako z Division, udělali celkem nádhernou hru a pak jí podělají hloupostma v rámci ui AI herních mechanik (některých), nechali volnou ruku pro exploiterům (naštěstí tady si lidi budou kurvit hru samy sobě a ne někomu jinýmu) a pak otravný pidi bugy jako je nenačtení blueprintů apod. BTW Enhenced stamina mod +3 jsem našel už 9x ani jednou není v nabídce na konstrukci a to se nebavím o lodních systémech theta jediná věc kdo to jakž takž funguje tak jsou BP na výrobu materiálů a do MultiToolu, stejně v něm mám jen Minig Beam Scanery a Plasma Launcher vše ostatní mi nepřislo dobrý natož užitečný...
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    Obecně ty milestony: jsou vůbec k něčemu, krom zatmavení obrazovky při nebezpečnejch momentech? Škoda, že za to nejsou třeba barvičky na lodě, nálepky, tituly a takovýhle krášlící prvky. Ty mi obecně zatím dost chybí. Doufám, že to v tom Halo Games nějak vylepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam