• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    A SCIENCE-FICTION GAME SET IN AN INFINITE PROCEDURALLY GENERATED GALAXY
    rozbalit záhlaví
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SVORO: chapu vyhrady, zas si rikam, ze takovyhle ambiciozni konceptuelne novy hre od ministudia se musi leccos odpustit. ale kdyz to prestane bavit, tak to prestane bavit. ja bych osobne opravdu ocenil speticku multiplayeru, ale bojim se, ze jestli s tou hrou nekam jeste pujdou, tak timhle smerem asi ne. podle me jeto skoda, i kdyz to je uz klise.
    SVORO
    SVORO --- ---
    ADMIX: Tak já jsem to bral kvůli, prvotním pohlcení hrou nějaký 50+- a pak, že to zapnu když se mi nebude chtít hrát něco složitějšího nebo jen tak něco na půl hodiny... Jako walking simulátor dobrý stejně jak Arma 2-3.... fakt škoda těch pár věcí, který nejsou až tak user friendly ani intuitivní... tedy pro PC hráče, přeci jen v tomhle jsem zvyknut na lepší "komfort"
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    konečně dinousaři! Pobíhal jsem s nima ve vysoké trávě a krmil je, mám jich tam celý stáda!

    /ani jsem netušil, že tyhle tužby mám, ale mám a nyní i naplněny!/

    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nektery ty lode jsou naprosto kulervouci, jen skoda, ze jsou taky pekelne drahy
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SVORO: Mam castecne podobny dojmy, ten exploration content tam rozhodne je, ale jinak je to mnohem vic repetitive nez bych u takovy hry cekal ... jsem zvedavej jak dlouho to vydrzi bejt zabavny :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    K Milestonům.... jsou děsně na prd asi jako reputace u frakcí najednou jí máte ani nevíte jak, ale všechny milestony se počítají do ještě jedno většího Milesotnu (jestli jsem se nepřehlédl) když se podívat na Journey (bo jak se to píše) jak tam jsou Milestony tak úplně dole je jeden, který dáva něco jako "rank/reputaci" neb při jedné konverzaci jsem si všiml, že je tam možnost pro rank Galileo a výš, jenže podle stylu hry pokud člověk splní všechno tak mu ten hyper rank bude stejně k prdu... :(


    Z NMS začínám mít dost podobný pocit jako z Division, udělali celkem nádhernou hru a pak jí podělají hloupostma v rámci ui AI herních mechanik (některých), nechali volnou ruku pro exploiterům (naštěstí tady si lidi budou kurvit hru samy sobě a ne někomu jinýmu) a pak otravný pidi bugy jako je nenačtení blueprintů apod. BTW Enhenced stamina mod +3 jsem našel už 9x ani jednou není v nabídce na konstrukci a to se nebavím o lodních systémech theta jediná věc kdo to jakž takž funguje tak jsou BP na výrobu materiálů a do MultiToolu, stejně v něm mám jen Minig Beam Scanery a Plasma Launcher vše ostatní mi nepřislo dobrý natož užitečný...
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    Obecně ty milestony: jsou vůbec k něčemu, krom zatmavení obrazovky při nebezpečnejch momentech? Škoda, že za to nejsou třeba barvičky na lodě, nálepky, tituly a takovýhle krášlící prvky. Ty mi obecně zatím dost chybí. Doufám, že to v tom Halo Games nějak vylepší.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ale někdy se ty barvičky sejdou moc pěkně. Měl jsem teď "smůlu" na hromadu červenofialovejch planet a člověka to tak nějak omrzí :)

    GORDHART
    GORDHART --- ---
    VICTIM81: Tak nějak jsem si myslel, že to bude takovejhle oser :D

    Btw, když se děje milestone obrazovka, tak stanice nechytá loď vlečnym paparskem (nebo se mi to takhle stalo už podruhý a možná jen blbě řídim). Takže jsem si málem rozflákal loď při příletu, protože moje oblíbená cesta warp -> superrychlostí ke stanici -> bez brždění do modrýho pruhu mě málem stála loď :D
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak jsem se naucil kompletni GEKstinu. tezko rict kolik slov to celkem bylo. protoze se na konci jen umocnil muj pocit ze acivmenty jsou debilni napad a sotva ktera hra je umi opravdu vyuzit. tady to cloveka spamuje kazdou chvili za blbych 5 10 20 slov coz je uplne a naprosto bezvyznamne.. posledni aciv byl na 150 kde to porad byla slabota a ted kdyz ma clovek vsechno tak se neobjevi nic. takze clovek dostane poplacani po zadech za uplne naproste prkotiny a kraviny jako by se cekalo ze je snad tezce retardovany a je zazrak ze dokazal kliknout mysi na neco aktivniho. a pak na konci neceho co stalo nejake usili... prd.
    a to bez urazky vyci postizenym. ale mi to fakt prijde jako vysmech.
    ted si jeste dohledam posledi dve zvirata at mam dalsi planetu kompletni a pak snad uz prijde cas na dalsi system.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já už se lekl že proběhne wipe
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JAFROST: no dyk, ale už sjem pochopil, že myslíte tu možnost stavění základny.
    To by bylo super, protože to chybí, místo kde by se dali i hromadit zásoby (emeridu, hehe).
    A pak bych potřeboval takovou praktickou věc – možnost postavit si maják. Klidně krátkodobě, ale něco co by mi pomohlo označit nějaký místo nebo se aspoň orientovat.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VIRIK: to je update, co už proběhl s náznakem toho, na čem pracujou dál
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a datum je tam August 7, 2016, tj před 9 dny?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JAFROST: to zni dobře:)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    btw doporučuju update log přečíst do konce :) - http://www.no-mans-sky.com/2016/08/update-1-03/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    aaah, ok - ja jsem zatím jen prelit do druhyho systemu:) stravil jsem v prvním hromadu casu tim ze jsem ho do mrti vyplundroval:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: když potkáváš alieny na jeich stanicích, po planetách, tak maj za sebou obchod a pak krabici s touhle nabídkou a jak říkaj kluci, ten spaceport. Odpovídá to tomu, kolik jich najdeš, já měl první tři (postupně lepší) už v druhý soustavě na tam objevený první planetě, kde jsem byl přes 6 hodin.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GANDHI: vetsinou na plosinach kde je jeden spaceport. Takove ty male lokalni trznice. Maji je na stene ke koupi ve velkem boxu. Nebo pak casto u te jedne rasy co vypadaji jak "orkove". Jsou to valecnici a casto ti nabidnou nejaky
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GANDHI: Ja dostal 24 slot nekde okolo dvacatyho systemu ...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    GANDHI: ja ho objevil az v jinym systemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam