• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera mi to na gondoli stahovalo patch 1.6 + 1.7. Mel kolem 600 mega tusim,tak snad to zas naky chybky vychytalo
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted jsem se trochu urazil. mix modu big things a lowflight zpusobil, ze kdyz se vzletal, zamotal jsem se no vetvi stromu a zasekl jsem se a pomalu mi ubihal zivot az sem chcip a zmizely mi vsechny suroviny z lodi, kde jsem mel samy luxusni fialovy a zeleny ulozeny. a mrtvola lodi nikde.. :*/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JUNGLER: max. kapacita inventare, ie pocet slotu
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    GANDHI: 48 čeho? Já zatím upgradoval jenom počet volných míst.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: já včera, vítej v klubu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    FUUUUck! tak jsem prave zjistil, ze exosuit lze upgradeovat max na 48:)
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    Nedávno jsem půjčil NMS kolegovi, a měli jsme zajímavou diskusi na téma o čem ta hra vlastně je. Nakonec jsme se shodli, že je to vlastně jen pocitovka. Na ničem nezáleží, není to o cíli a ani o tom objevování. Je to o tom, jak člověk prožívá ty jednotlivé okamžiky ve hře, o čem přemýšlí, jak nakládá se svobodou a bezcílností. No prostě vobrovský metafyzično a rezonérství.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GANDHI: naposled se mi to stalo a zdrhal jsem pred tim robopsem, tak sem si rikal, jestli to s tim nejak nesouvisi :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    GANDHI: bug. nedelas nic spatne.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nema nekdo tuseni, proc mne to cas od casu kdyz vzlitam s lodi odpali az na orbit?
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak jsem dneska zjistil ze mam corrupted game save... prdel co :)
    easy fix nepomaha. ten non-easy jeste delat nebudu pockam na jeden patch.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem se dneska pristih, ze me k ty hre uz nejak nic netahne, to teda vyprchalo jeste rychlejc nez Division :(
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    low flight mod.
    Flying through a cave with the Lowflight mod. GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/FatAdventurousFox

http://nomansskymods.com/mods/lowflight-by-hytek-packed/
    EZEE
    EZEE --- ---
    nebo ja nevim co to je, to za cim se zenes :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Stred galaxie neexistuje...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    me nezajima. co je ve stredu galaxie - ja chci videt, co je na druhym okraji:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    taky mne naštvalo, když mi spoilnuli, že ve středu galaxie je Half life 3 :/ mělo to bejt překvapení.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jeden buzerant na YT mi spoilnul co je ve stredu galaxie. Dal se vyjadrovat nebudu. Jsem nasran.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    VIRIK: ja sem na to a podobny navody koukal, ale prijde mi, ze tahle hra je pro me lespi, kdyz ty mechaniky fakt nechapu a postupne objevuju, a ackoliv to znacne zpomali progress, tak sem casto necim novym prekvapenej a rad, ze neco novyho pochopim. a trosku je to takovej samostatnej prvek exploration svych vlastnich dovednosti. v tyhle hre neni fakt kam spechat a chapat vsechno od zacatku cloveka myslim spis odradi, nez nabudi, neb to pro nej zacne byt daleko drive repetitivni, cemuz se u tehle hry nejde ubranit jakkoli je proceduralni, pouze nejakyma vyraznyma patchema pripadne dlcckama,coz se doufam bude dit.
    SVORO
    SVORO --- ---
    VICTIM81: Tak jako fanboy zníš no ;D ale taky doufám, že "NMS" výrazně zlepší, jenže to nebude zase tak rychle jak by jsme si přáli navíc ta hra má problém v core mechanikách a s tím se už asi udělat nic moc nedá.... teď narážím na systém slotů v lodi a upgradů a systémů to samý je i u obleku snad jediná věc, kde můžeš vše rozebrat a postavit je multitool...

Každopádně chápu proč se rotace planet zdála matoucí... protože ten zasrane* radar co máte lodi je asi tak dobrej jako kdyby tam nebyl a s tím jak funguje bych ho tam radši neměl akorát zasírá FoV :(

Nedávno jsem s bavil s kámošem a říkal jsem mu, že podle mne to jak funguje vesmír a planety je super, ale pak do toho implementovali špatně simulátor chůze/letu a inventory managementu takže jak si Šón přál připadám si jak na Coveru Sci-fi knížky z psychiatrický léčebny.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam