Tak já bych to tu vykopnul s dotazy, který se v sousedním auditku moc nechytly...
mam dotaz k OT
chtel bych pouzivat tenhle transition trick
https://www.youtube.com/watch?v=uAD1MzZgsMM
vsechno funguje jak ma, az na to ze kdyz chci pouzit jinou scenu na xfaderu, tak tam nemam locknutej xvol na min a tak mi ten transition loop do toho zacne hrat... musim opravdu vzdy ve vsech scenach locknout i tenhle parametr nebo jen delam neco blbe?
a
pak by me zajimala jeste jedna vec z praxe nastavovani hlasitostnich levelu... do momentu kdy jsem jel jen z OT, vse krasne hralo, nekreslilo, ale evidentne to mam na max... proto kdyz treba chci pres vstupy hnat synth, uz mi ta dioda blika hrozne do cervena a pritom je to o dost niz nez zvuky z OT... na dir to vubec nesmicham a v thru tracku musim mit hrozne vyhulenej amp vol. to samy dioda nahravani internich zvuku OT jde taky do rudejch, i kdyz mi neprijde ze by to nijak kreslilo
je na to nejakej jednodussi postup jak se drzet optimalni urovne, kdyz nikde neni zadnej vu metr nebo tak neco? nebo musim podle ucha postahovat a srovnat k sobe x bank a patern co uz mam hotovy?