QYDO:
Musim rict, ze mi taky dlouho trvalo, nez jsem se prokousal vsema moznostma co tahle krabice nabizi a zjistil, co vlastne realne nejvic vyuziju. A rozhodne to nejsou zadny extra komplikovany veci :)
- Studio mod bez master tracku taky jedu. Mam vetsinou hozeny 4 + 4 kanaly (prekvapive) - z prvnich 4 jedou samply a druhy 4 jsou na loopovani / thru / AUX z mixu... proste "utility"
- Hodne mi pomohlo, kdyz jsem si poridil midi kontroler s 8 faderama, najednou vidim "co se deje", bez toho to bylo obcas peklo...
- Octa mi ted hodne supluje drummasinu, takze kazdy kanal ma svuj Instrument Chain (typicky prvni 4 - kick, snare, hihat, hihat/perkuse), spoustim je pres midi pad, na externim ovladaci mam namapovany slicy, takze jednim knobem pro kazdy kanal menim sampl... Samozrejme pro vetsinu z vas asi nic novyho, ale kdyz to clovek dostane pod kuzi, ma nacrtnutej bici pattern chvilky, tohle si fakt uzivam. Skoda jen toho malyho rozliseni seqenceru - bez qantizace to vetsinou ten groove dost rozesere...