• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    oujeeee, jdu to zkusit, dik moc
    WTK
    WTK --- ---
    LOBOTOMICZEK: mel bys mit mezi vst digitakt plugin co si hodis na kanal, taky jsem ho tam nejdriv nevidel, ve win10 byl problem v tom ze chtelo pustit live jako admin. pak ti pribydou vsechny jeho kanaly do moznejch vstupu, udelas si audio tracky kam je rozhodis
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    Zdravíčko, když skamaradim digitakt a ableton ( mam ableton live 10 intro ) tak bych rad mel track 1-8 v abletonu na samostanym kanalu. Overbridge mam zaply,ableton vidi digitakt, ale nejde mi tam pridat jako nastroj, ale co jsem videl navody, vzdycky se ten digitakt hlasil jako nejaky "nastroj" .... Mnoo ale je dost mozny, ze micham hrusky a jabka dohromady....
    Neumel by jste nekdo nahodou poradit hloupemu chlapci z vesnice? :-)) Dikes moc

TMH
    TMH --- ---
    GREGOR_PRIDE: jasny rozumim.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    TMH: to je proste midi... cili clock je master / slave

Systems for wireless MIDI transmission have been available since the 1980s.[3]:44 Several commercially available transmitters allow wireless transmission of MIDI and OSC signals over Wi-Fi and Bluetooth.[129] iOS devices are able to function as MIDI control surfaces, using Wi-Fi and OSC.[130] An XBee radio can be used to build a wireless MIDI transceiver as a do-it-yourself project.[131] Android devices are able to function as full MIDI control surfaces using several different protocols over Wi-Fi and Bluetooth.[132]
    TMH
    TMH --- ---
    GREGOR_PRIDE: o wireless midi slysim poprve, to ma take sdilenou casovou osu?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    wireless midi existuje uz nejakou dobu
    Wireless MIDI
    https://www.soundonsound.com/techniques/wireless-midi
    hodne android veci umelo byt midi kontroler pokud jsi na tu nastavil / vytvoril sit...

ale u MPC mam pocit ze je to prave z duvodu importu samplu z tehle ruznych splice a pod sluzeb...
    a ableton link... jestli to umelo i wireless midi nevim
    TMH
    TMH --- ---
    WTK: tak to je asi k dalsi debate, dva rok to nefunguje na nic jinyho nez ableton link, samozrejme da se predpokladat, ze prenos dat bude hlavni devizou, hlavne okamzitej export audioriles a jeho poslani do kompu
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: spis bych rek ze na splice nez ableton link
    TMH
    TMH --- ---
    OTZ: jo je to hlavne mysleny na Ableton link, stejne to ma i nova MPC rada ale take prehravace Denon DJ (maji v sobe identicky kompik/HW - stejnej korporat).
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    DOSTA: kazdopadne ja jsem to ani v jednom pripade vubec jeste nepouzil...
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    Jasny dostanes IP samozrejme jak jinak ? ,)
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    OTZ: normalne tak jak zadavas jmeno presetu...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..to by me zajimalo, jak se tam zadava heslo :D a dostane normalne IP adresu?

mno jestli to jede pres rtp midi tak to je slusny, ale vlastne - sit jako sit.. :))
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    OTZ: no jasne, to uz ma kde co, i deepmind napr
    OTZ
    OTZ --- ---
    TMH: wifi? akai force ma wifi??
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    TMH: nevim hele :)
    je to nějaká beta a ja jen zaslech vrabce na strese, ale z toho co jsem slysel z toho bude konecne ableton
    TMH
    TMH --- ---
    GREGOR_PRIDE: jo s jednim klukem co jede force jsem zacal delat track a musim rict ze je to super pokud ti sedne ten interface. Bude umet posilani clips pres wifi? Nejakej airdrop nebo tak? To je mrda.
    SMETI
    SMETI --- ---
    SMETI: teda 8 :D
    SMETI
    SMETI --- ---
    GREGOR_PRIDE: ja stejne moc nechapal na co mas 2, 6 voice ? :}
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam